Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Τι συνέβη;

27 Οκτωβρίου 2020 19:42
Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήρθε σε επαφή με άτομο που ήταν θετικός στον κορωνοϊό και μπήκε σε καραντίνα. Ωστόσο, το πανδαιμόνιο επικρατεί στη χώρα μας μετά την ανακοίνωση των 1.259 νέων κρουσμάτων.

Ο θρύλος του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, λόγω του βάρους του αλλά κι επειδή πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ως εκ τούτου, λοιπόν, οι γιατροί του συνέστησαν να μπει σε καραντίνα για τις επόμενες ημέρες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «infobae», ένα από τα μέλη της προσωπικής του φρουράς έχει εμφανίσει συμπτώματα, κάτι που, πάντως, δεν ισχύει και για τον Μαραντόνα, ο οποίος δείχνει να είναι καλά στην υγεία του. Τα συμπτώματα του φρουρού ανησύχησαν τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον έστειλε για τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει σε κατ' οίκον απομόνωση. Αυτό είχε συμβεί και πριν λίγο καιρό όταν είχε έρθει σε επαφή με τον Νίκολας Κοντίν, ο οποίος βρέθηκε θετικός.

Αδιανόητος Ντιέγκο Μαραντόνα: «Έσπασε» την καραντίνα και πήγε να βρει… τη συνοδό του!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μοιάζει… ανεπίδεκτος να συμμορφωθεί ακόμη και με το καθεστώς του κορωνοϊού, με τον Αργεντίνο «μύθο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να δίνει ξανά λαβή για αρνητικά σχόλια εναντίον του, «σπάζοντας» την καραντίνα και πηγαίνοντας να βρει... τη συνοδό του.

Συγκεκριμένα, ο «Ντιεγκίτο» κατηγορείται ότι έσπασε την καραντίνα πριν από δυο εβδομάδες για να κάνει πάρτι για τον 15χρονο ανιψιό του. Τουλάχιστον αυτό δημοσιεύτηκα στην αρχή, καθώς σκανδαλοθηρικά Μέσα Ενημέρωσης του χρεώνουν ότι φλέρταρε και με μία από τις καλεσμένες. Θα έλεγε κανείς, ότι στην άγνοια απέναντι στον ιό δε διαφέρει πολύ από την κυρία στην Πάτρα.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται ο Μαραντόνα να χορεύει σε μπαλκόνι συνοδευόμενος από διάφορες κυρίες. Μάλιστα, με μία εξ αυτών φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share