Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός: Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τον Προμηθέα Πατρών

Ακύρωσε το ταξίδι στη Σλοβενία!

26 Οκτωβρίου 2020 12:03
Συναγερμός: Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τον Προμηθέα Πατρών
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τον Προμηθέα Πατρών! Συγκεκριμένα έχουν βρεθεί τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας του Μάκη Γιατρά, η οποία ήδη έχει ακυρώσει το ταξίδι για τη Λιουμπλιάνα, ενόψει του αγώνα με την Τσεντεβίτα/Ολίμπια για την 5η αγωνιστική των ομίλων του EuroCup (28/10, 19:30), ενώ λίγες μέρες πριν ήταν καταιγιστικός απέναντι στη Ναντέρ.

Έως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της διοργανώτριας για την αναβολή της αναμέτρησης, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα, βάσει και του νέου υγειονομικού πρωτοκόλλου, που ισχύει σε Ευρωλίγκα και EuroCup, που επιτρέπει ως και τρεις αναβολές λόγω κρουσμάτων για κάθε αναμέτρηση.

Όσο για τον Προμηθέα, που είχε κρούσματα κορωνοϊού και πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, όλα τα μέλη της ομάδας υποβάλλονται σε νέα τεστ, καθώς υπάρχουν συμπτώματα και σε άλλους παίκτες, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει επιπλέον διασπορά του ιού, πέραν των τριών υπαρχόντων κρουσμάτων.

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ζήτησε απ’ όλους να φορούν μάσκες. Τι είπε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του 34χρονου άσου.

«Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου.

Δύο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και όλους που δουλεύουν στην ομάδα.

Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω!!! Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σόρρυ κόουτς!

Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατέψτε τους εαυτούς σας, φορέστε μάσκες και σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί... μείνετε ασφαλείς».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share