Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Super League: Ισοφάρισε στο 92' ο Βόλος

1-1 το τελικό σκορ

24 Οκτωβρίου 2020 23:18
Super League: Ισοφάρισε στο 92' ο Βόλος

Ούτε στο ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι δεν μπόρεσε να κάνει "σεφτέ" στις νίκες το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους με ένα γκολ του Καρλίτος από το 56', όμως στο 92' ο Μπαρτόλο ισοφάρισε για το τελικό 1-1 στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, νίκη θρίλερ σημείωσε πριν λίγες ημέρες ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στη Ριζούπολη.

Ο Παναθηναϊκός απώλεσε πολλές ευκαιρίες με τον Καρλίτος στο πρώτο μέρος, με τον Ισπανό να χάνει και πέναλτι στο 55', πριν χριστεί σκόρερ, μετά το προβάδισμά του γύρισε ανεξήγητα πολύ πίσω στην άμυνα και μοιραία δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον σκληροτράχηλο Βόλο, μένοντας για πέμπτο ματς δίχως νίκη στη Superleague.

Πώς παρατάχθηκαν

Με σύστημα 4-4-2 παρέταξε τον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι, έχοντας τον Διούδη στο τέρμα, τον Ζαγαρίτη αριστερό μπακ, τον Σάντσες δεξιό και τους Σένκεφελντ-Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Οι Κουρμπέλης και Μαουρίσιο ήταν τα δύο χαφ, με τον Χατζηγιοβάνη στο δεξί άκρο, τον Αϊτόρ στο αριστερό και τους Μακέντα-Καρλίτος στην επίθεση.

Από πλευράς Βόλου ξεκίνησαν οι Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Μπαριέντος, Ριένστρα, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες, Ουάρντα και Δουβίκας.

Το ματς

Αρκετά κινητικός ήταν στο ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός παίζοντας κάπως πιο ορθολογικά με τον Μαουρίσιο στο σχήμα του, όσον αφορά στο παιχνίδι από το κέντρο και μπροστά.

Οι Πράσινοι έχασαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Καρλίτος στο 11', που αστόχησε από καλή θέση μέσα στην περιοχή, ύστερα από πάσα του Χατζηγιοβάνη, ο οποίος ένα λεπτό μετά "πούλησε" τη μπάλα, με τον Ουάρντα να κλέβει και να βγάζει κάθετη στον Φεράρι, που σούταρε, αλλά ο Διούδης απέκρουσε.

Στο 16' ξανά ο Καρλίτος έπιασε το σουτ, αλλά ο Γκαραβέλης έκοψε τη μπάλα, ενώ στο 33' ο Παπαπέτρου έκανε χρήση VAR για ένα μαρκάρισμα του Φακούντο Σάντσες στον Ουάρντα μέσα στην περιοχή, ωστόσο μετά από εξέταση δεν υπέδειξε παράβαση.

Στο 38' και πάλι ο Καρλίτος, που δεν μπορούσε να βρει στόχο, έπιασε την κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια, ενώ ο Βόλος ήταν ο τελευταίος που απείλησε στο πρώτο μέρος, όταν στο 45' ο Μαρτίνες βρέθηκε σε θέση βολής εκτός περιοχής, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω.

Φουριόζος μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός και στο 52' ο Φακούντο Σάντσες κέρδισε πέναλτι, καθώς σε ένα σουτ που έκανε η μπάλα χτύπησε ξεκάθαρα στο χέρι του Σαλβαντόρ Σάντσες του Βόλου. Μετά από χρήση VAR υποδείχτηκε το πέναλτι, όμως ο Καρλίτος είδε τον Γκαραβέλη να πέφτει και να το αποκρούει με το χέρι στο 55'.

Παρόλα αυτά, ένα λεπτό αργότερα ο Ισπανός επιθετικός που είχε απωλέσει πολλές ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο, εξιλεώθηκε, καθώς έπιασε όμορφη κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαουρίσιο από δεξιά, ανοίγοντας το σκορ για τον Παναθηναϊκό.

Το γκολ αντί να απελευθερώσει τους παίκτες του Μπόλονι τους γέμισε με περισσότερο άγχος, καθώς η νίκη στο αποψινό ματς ήταν επιτακτική, με αποτέλεσμα οι Πράσινοι να γυρίσουν μαζικά στην άμυνα μετά το 70' και να επιτρέψουν στο Βόλο να κάνει το παιχνίδι του, πιέζοντας για το γκολ.

Ο Μπόλονι έριξε στο ματς και τον Γιοάν Μολό, με τον Βόλο να βάζει στο παιχνίδι και τον πρώην Πράσινο, Σωτήρη Νίκη, με τον Παναθηναϊκό να αρκείται σε παθητικό ρόλο, εκτός από μια καλή στιγμή με τον Μακέντα στο 84' και τελικά όλη αυτή η εικόνα να του στοιχίζει, καθώς στο 92' ο Μπαρτόλο πήρε την σέντρα από τον Γκουαροτσένα και νίκησε τον Διούδη για το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ στο ΟΑΚΑ.

Δείτε το highlights του αγώνα:

Πηγή: sportdog.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share