Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Europa League: Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Ομόνοια

Στη διάθεσή του Αμπέλ Φερέιρα ο Ροντρίγκο

22 Οκτωβρίου 2020 11:20
Europa League: Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Ομόνοια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Ομόνοια Λευκωσίας αναμένεται να υποδεχτεί απόψε ο ΠΑΟΚ, (18:55 στο Cosmote Sport 3HD), στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης από την στιγμή που είχε καταφέρει να αφήσει εκτός Champions League την Μπεσίκτας και τη Μπενφίκα, είχε εξασφαλίσει και την παρουσία του στη φάση των ομίλων του Europa League.

Από κει και πέρα τις υπηρεσίες των τραυματιών Κρέσπο και Ελ Καντουρί αναμένεται να στερηθεί ο Αμπέλ Φερέιρα, ενώ στη διάθεσή του θα έχει τον Ροντρίγκο, ο οποίος επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την επιστροφή του στους ομίλους του Europa League και την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (21.10) στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στους Κύπριους.

Το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες πάνω σε κάποιες τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό στο φινάλε. Επίσης διαβάστε τι έκαναν οι "ασπρόμαυροι" στην αναμέτρηση της Κυριακής.

ΠΑΟΚ: Η αποστολή της ομάδας

Εκτός μάχης είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κρέσπο. Ο Μαροκινός έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ ο Ισπανός συνέχισε το ατομικό του ασκησιολόγιο στο γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για το επικείμενο παιχνίδι.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα για τη μάχη κόντρα στην Ομόνοια είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.

Κατά τα προγραμματισμένα τεστ Covid για τον αγώνα με την Ομόνοια βρέθηκε ένα κρούσμα. Ο ποδοσφαιριστής απομονώθηκε όπως έγινε και σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις κι όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο. Το γεγονός δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την προετοιμασία και τις διαδικασίες του αγώνα, αφού το περιστατικό έχει αντιμετωπιστεί κι ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες".

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share