Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Champions League: Πιστός στο ραντεβού του ο Ολυμπιακός - Στις 22:00 η αναμέτρηση με την Μαρσέιγ

Χωρίς τον 12ο παίκτη το match μετά από εντολή του πρωθυπουργού

21 Οκτωβρίου 2020 11:46
Champions League: Πιστός στο ραντεβού του ο Ολυμπιακός - Στις 22:00 η αναμέτρηση με την Μαρσέιγ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Μαρσέιγ αναμένεται να υποδεχθεί σήμερα 21/10 στις 22:00 ο Ολυμπιακός στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την πρώτη αγωνιστική του Champions League. Την αναμέτρηση μπορείτε να την δείτε στο Cosmote TV 2.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται ανάμεσα στο 4-3-3 και το 4-2-3-1, το οποίο χρησιμοποίησε (με αλλαγές) στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τον οποίο και νίκησε με 4-0.

Μια θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν τόσο ο Βινάγκρε, όσο και ο Πέπε. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Σα, στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν ο Σεμέδο και ο Μπα, στο δεξί άκρο ο Ραφίνια και στο αριστερό ένας εκ των Χολέμπας και Βινάγκρε.

Σε περίπτωση που επιλέξει να αγωνιστεί με δύο αμυντικά χαφ, θα επιλέξει τους Εμβιλά και Μπουχαλάκη και είναι πιθανό να βρεθεί από το ξεκίνημα στον αγωνιστικό χώρο ο Κώστας Φορτούνης, με Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς δίπλα του. Στην κορυφή θα εκκινήσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αν ο Μαρτίνς επιλέξει το 4-3-3, τότε τη διάταξη των αμυντικών χαφ θα συμμετέχει και ο Πέπε, δίπλα στους Εμβιλά και Μπουχαλάκη. Ενώ στη μεσοεπιθετική γραμμή θα βρεθούν οι Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.

Χωρίς κόσμο η αναμέτρηση

Από κει και πέρα σχετικά με τα εισιτήρια μετά από την εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ακυρώθηκε η απόφαση της Δευτέρας να ξεκινήσουν τα παιχνίδια με κόσμο Ολυμπιακού-Μαρσέϊγ και ΠΑΟΚ-Ομόνοιας με το 10/100 της χωρητικότητας των γηπέδων λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στην Ελλάδα του κορονοϊου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε: Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε τον κόσμο στα γήπεδα.

«Πραγματικά το γήπεδό μας θα είναι άδειο και δυστυχώς δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Χωρίς κόσμο το πάθος και ο ενθουσιασμός δεν θα είναι ο ίδιος. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, υπάρχει ένας μεγάλος αντίπαλος και οι επόμενοι τρεις θα παλέψουμε για την δεύτερη θέση», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξή τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τους Γάλλους.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share