Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Άχρωμο, άοσμο, ισόπαλο ματς στη Λαμία

Γρήγορα θα ξεχαστεί...

19 Οκτωβρίου 2020 22:05
Super League: Άχρωμο, άοσμο, ισόπαλο ματς στη Λαμία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα κακό παιχνίδι, που γρήγορα θα ξεχαστεί, έγινε στη Λαμία για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, με τη Λαμία και τον Παναιτωλικό να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 0-0.

H Λαμία στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της είχε τις ευκαιρίες, την κατοχή, όχι όμως και το γκολ για να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο. Ο Παναιτωλικός, αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα του, φεύγοντας από την πόλη της Φθιώτιδας με ένα πολύτιμο βαθμό, σε μια αγωνιστική που είχε ένα μεγάλο ντέρμπι.

Το παιχνίδι γενικώς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τους γηπεδούχους να απειλούν περισσότερο στο πρώτο μέρος, με τους Ρόμανιτς και Ντέλετιτς να έχουν από μία καλή στιγμή για να σκοράρουν. Μάλιστα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς, όμως το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κνετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αμφότεροι οι προπονητές ρίσκαραν θέλοντας να βρουν το γκολ της νίκης, άλλαξαν και το σύστημά τους, όμως το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και το φινάλε. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για τη Λαμία στο φετινό πρωτάθλημα μετά από πέντε παιχνίδια, ενώ ο Παναιτωλικός έφτασε τους τρεις με ισάριθμες ισοπαλίες, με τις δύο ομάδες να αγνοούν τη νίκη στα πρώτα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πηγή: Sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share