Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Νέα αναβολή στη δίκη Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή με όπλο στο γήπεδο της Τούμπας

Στις 14 Μαΐου 2021 θα εκδικαστεί η υπόθεση.

16 Οκτωβρίου 2020 13:26
Νέα αναβολή στη δίκη Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή με όπλο στο γήπεδο της Τούμπας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναβλήθηκε ξανά η εκδίκαση της υπόθεσης εισβολής του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που είχε διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2018.

Ο επιχειρηματίας είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο, φέροντας πάνω του όπλο ενώ, εκτός από τον ίδιο, στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν ο τότε αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων», Λούμπος Μίχελ και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη.

Το κατηγορητήριο τους καταλογίζει παραβάσεις συνδεόμενες με τον αθλητικό νόμο. Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τις 14 Μαΐου 2021, κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε για λογαριασμό δικηγόρου, ο οποίος εκπροσωπεί κατηγορούμενο της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη και επικαλέστηκε λόγους υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αίτημα αναβολής, ο συγκεκριμένος συνήγορος είναι εμπύρετος και πρόκειται να υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό. Διαβάστε στο Athensmagazine.gr για την ανείπωτη θλίψη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς πέθανε εμβληματική φιγούρα.

Την ίδια ώρα, από την δικαστική αίθουσα απουσίαζαν βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης, όπως αστυνομικοί που, σύμφωνα με παράγοντες της δίκης, βρίσκονται σε εκπαίδευση και δεν κατέστη εφικτό να δώσουν το «παρών», ο διαιτητής εκείνης της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης κ.ά.

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ παρίσταντο δια πληρεξουσίων δικηγόρων. Είχαν προηγηθεί αναβολές της δίκης είτε λόγω παρέλευσης του ωραρίου γραμματείας είτε κατόπιν αιτημάτων δικηγόρων εξαιτίας κωλυμάτων που επικαλέστηκαν.

Ιβάν Σαββίδης γήπεδο

Έρχεται νέα ελληνική αεροπορική εταιρεία: Αυτό θα είναι το όνομά της, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη

Ο Όμιλος του ομογενή επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη, βρίσκεται σε διαδικασία ίδρυσης αεροπορικής εταιρείας με την επωνυμία North Wings και έδρα το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα συνεχίζονται και όπως αναφέρουν τα «omorfataxidia», ο όμιλος του ομογενή επιχειρηματία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση της απαραίτητης άδειας από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Ιβάν Σαββίδης αεροπορική εταιρεία

Το όνομα της αεροπορικής εταιρείας θα είναι «North Wings», με έδρα το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, μάλιστα οι διαδικασίες είναι σε προχωρημένο στάδιο και έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικοί έλεγχοι.

Προς το παρόν η εταιρεία διαθέτει ένα ελικόπτερο το οποίο χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση που τελικά ο Ιβάν Σαββίδης προχωρήσει σε επέκταση των ξενοδοχειακών του επιχειρήσεων στη Χαλκιδική (εξαγορά Πόρτο Καρράς, επένδυση στο Παλιούρι), η ενοικίαση ελικοπτέρων για μετακινήσεις πλούσιων τουριστών είναι μια υπηρεσία που χρειάζεται αλλά δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να αναζητούνται ελικόπτερα στην Αθήνα με πολλαπλάσιο κόστος.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share