Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Θετικός ο Βαλεντίνο Ρόσι - Ανατριχιάζει για τα συμπτώματά του

Όλα όσα είπε στο twitter

15 Οκτωβρίου 2020 21:00
Κορωνοϊός: Θετικός ο Βαλεντίνο Ρόσι - Ανατριχιάζει για τα συμπτώματά του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι, με τον «γιατρό» πολλάκις πρωταθλητής του Moto GP να δίνει τη μάχη του και να ανατριχιάζει, μιλώντας για τα συμπτώματά του, ενώ στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Δυστυχώς σηκώθηκα σήμερα το πρωί και δεν αισθανόμουν καλά. Τα κόκαλα μου πονούσαν και είχα ελαφρύ πυρετό οπότε κάλεσα τον γιατρό μου ο οποίος μου έκανε δύο τεστ. Το γρήγορο τεστ για κορονοϊό ήταν αρνητικό όπως και το τεστ που είχα κάνει την Τρίτη. Αλλά το δεύτερο τεστ του οποίου το αποτέλεσμα μου ήρθε στις 16:00 το μεσημέρι ήταν δυστυχώς θετικό. Είμαι τόσο απογοητευμένος που θα χάσω τον αγώνα στο Άραγκον. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και περιμένω τον δεύτερο αγώνα στο Άραγκον για να είμαι εκεί. Είμαι στεναχωρημένος και θυμωμένος επειδή έκανα ότι μπορούσα για να σεβαστώ το πρωτόκολλο και παρότι το τεστ που έκανα την Τρίτη ήταν αρνητικό απομονώθηκα μετά την άφιξη μου από το Λε Μαν. Παρόλα αυτά έτσι είναι αυτή η κατάσταση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Θα ακολουθήσω τις ιατρικές συμβουλές και ελπίζω σύντομα να είμαι καλύτερα», ανέφερε ο ίδιος.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι θα μείνει εκτός από τα δύο grand prix της Ισπανίας, με τον ίδιο φυσικά να μην είναι ο πρώτος μεγάλος αθλητής θετικός στον ιό.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 35χρονος άσος διαγνώστηκε με τον ιό πριν από τη αναμέτρηση με τη Σουηδία για το Nations League την Τετάρτη (14/10).

Ο άσος της Γιουβέντους είναι με την εθνική ομάδα της χώρας του αυτές τις μέρες και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες έδειξε ότι έχει προσβληθεί από τον ιό, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share