Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Euroleague: Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό

Κόντρα στην Αρμάνι!

14 Οκτωβρίου 2020 09:17
Euroleague: Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (14/10, 19:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague, σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει μία δυνατή δοκιμασία για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Από τα πρώτα παιχνίδια φαίνεται ότι η σεζόν κρύβει πολλές εκπλήξεις, καθώς οι ομάδες είναι πολύ απρόβλεπτες και δεν παρουσιάζουν μεγάλη σταθερότητα.

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής δεν έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες που είχαν όλοι από τον τρόπο, με τον οποίο στελεχώθηκε το ρόστερ το καλοκαίρι, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα. Βλέπετε, η πρεμιέρα με τη Ζαλγκίρις δημιούργησε ερωτηματικά, όμως το διπλό στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού έβαλε και πάλι το... τρένο του κόουτς Μπαρτζώκα στις ράγες του.

Στην αναμέτρηση με την ποιοτική Αρμάνι θα φανεί το τι μπορούν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» σ' αυτό το κομμάτι της σεζόν, καθώς υποδέχονται μία ομάδα που έχει ξεκινήσει με 2/2, έχει πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας, ενώ διάθετει ένα πλούσιο ρόστερ, το οποίο συνοδεύεται από υψηλές βλέψεις.

O Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πιθανό να μην έχει ξανά στην διάθεσή του τον Ζαν Σαρλ Λιβιό, ενώ από την άλλη ο Ετόρε Μεσίνα εξακολουθεί να μην υπολογίζει στους τραυματίες Βλάντιμιρ Μίτσοφ και Κέβιν Πάντερ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, η Ρέαλ Μαδρίτης φιλοξενεί την αποδεκατισμένη Χίμκι, ενώ Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο ματς του προγράμματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης (14/10):

Μακάμπι - Μπάγερν (19:30)

Ολυμπιακός - Αρμάνι (19:30)

Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ (20:45)

Ρεάλ - Χίμκι (22:00)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share