Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου

Θρήνος στον Άρη

12 Οκτωβρίου 2020 17:43
Πέθανε ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε ηλικία 95 ετών πέθανε ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε τον Άρη από τα τέλη της δεκαετίας του 1930, όντας αθλητής του συλλόγου. Επίσης, θρήνος έχει ξεσπάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρό μετά την τραγική είδηση του θανάτου γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Υπήρξε κολυμβητής, καλαθοσφαιριστής και αθλητής του στίβου, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος –σε δύο θητείες– στην ποδοσφαιρική ομάδα τη δεκαετία του 1970.

Σημαντικότερη αυτή της σεζόν 1979-80, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Άρης έφτασε στο μπαράζ πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον Βόλο.

Αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους διαχρονικά παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου, ενώ ήταν και εξαιρετικός γιατρός-μαιευτήρας.

«Ήταν μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της οικογένειας του Άρη, η οποία από σήμερα είναι φτωχότερη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης, εκφράζοντας παράλληλα τη βαθιά οδύνη του για την απώλεια του Μενέλαου Χατζηγεωργίου και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.

Σοκ: Αυτοκτόνησε 26χρονος ποδοσφαιριστής

Σοκαριστική εξέλιξη με έναν 26χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του την ημέρα που κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Κλιβ Μακόνι βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στο Airbnb στο Ουίντσεστερ, από μια καθαρίστρια. Ενώ, σοκ προκάλεσε στον παγκόσμιο αθλητισμό η είδηση ότι γυναίκα πασίγνωστου ποδοσφαιριστή είχε πληρώσει να τον εκτελέσουν.

Ο Αφρικανός παίκτης που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες της Μπόρνμουθ, είχε πληροφορηθεί την ίδια ημέρα πως θα περνούσε από δίκη για την απόπειρα βιασμού μιας γυναίκας σε ξενοδοχείο στη γέφυρα του Λονδίνου τον περασμένο Αύγουστο.

Φρίκη: 25χρονος ποδοσφαιριστής χτύπησε τη φίλη του με σιδερένια ράβδο, έσπασε έναν καθρέπτη στο κεφάλι της και την έβαλε να φάει μπογιά

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει στη Βρετανία η απόφαση της ομάδας του Σέλμπι να προσλάβει στις τάξεις της τον ποδοσφαιριστή Ρέις Τόμπσον ο οποίος κατά το παρελθόν είχε μπει στη φυλακή αφού είχε κριθεί ένοχος.

Είχε κακοποιήσει τη σύντροφο του, την είχε χτυπήσει σε όλο το κορμί με μια σιδερένια ράβδο, της είχε σπάσει ένα ποτήρι στην πλάτη και την είχε βάλει να φάει μπογιά. Φρίκη και στο Μισούρι των ΗΠΑ, όπου δύο αδέρφια καταδικάστηκαν για τον βιασμό της 13χρονης αδερφής τους και την οποία άφησαν και έγκυο!

Μάλιστα ο Τόμπσον για τις πράξεις του αυτές είχε φυλακιστεί και αποφυλακίστηκε το 2019. Οι οπαδοί της Σέλμπι ξεσηκώθηκαν κατά της διοίκησης τονίζοντας ότι η υπογραφή ενός τέτοιου ανθρώπου στους κόλπους της ομάδας περνάει λάθος μήνυμα προς όλα τα θύματα κακοποίησης.

Η διοίκηση του συλλόγου αμύνθηκε των πράξεων της αναφέροντας πως όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή είχε περάσει ένα τριήμερο εφιαλτικό γεμάτο βασανιστήρια.

Την χτυπούσε την έβαζε να τρώει μπογιά και την εξευτέλιζε. Όταν τελικά κατάφερε να ξεφύγει πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share