Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νίκη της ΑΕΚ με 2-0 απέναντι στον Ιωνικό

«Καθάρισε» με Χνιντ και Λιβάγια

10 Οκτωβρίου 2020 19:45
Νίκη της ΑΕΚ με 2-0 απέναντι στον Ιωνικό

Νίκη με 2-0 για την ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στα Σπάτα, ενώ λίγες ημέρες πριν την ήττα είχε γνωρίσει από τον Ατρόμητο.

Ο Χνιντ και ο Λιβάγια στο με πέναλτι, που έβγαλε ασίστ στο πρώτο πέτυχαν τα γκολ των «κιτρινόμαυρων» στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Νεντελτσιάρου.

Ο Τυνήσιος άνοιξε το σκορ στο 16’ με κεφαλιά από κοντά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κροάτη άσου, που ευστόχησε σε πέναλτι στο 72’.

Βασικός ο Ρουμάνος, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση. Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς και Ραντόνια πέρασαν στο παιχνίδι στις θέσεις των Σιμόες, Ανσαριφάρντ και Βασιλαντωνόπουλου.

Ο Αλμπάνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 2’, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 36’ Σιμόες νικήθηκε από τον Αναγνωστόπουλο, που απέκρουσε εντυπωσιακά, όπως και στο 45’, σε πλασέ του Λιβάγια από κοντινή απόσταση.

Στο 70’ ο Βλαχομήτρος σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά αστόχησε. Στο 78’ ο Λιβάγια έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Γκίνης έδιωξε. Ο Κροάτης άσος δοκίμασε να πετύχει δεύτερο γκολ λίγο πριν το φινάλε, με ψαλιδάκι και η μπάλα σταμάτησε σε σώματα.


AEK (Μάσιμο Καρέρα): Αθανασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος (46' Ραντόνια), Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Ινσούα, Σιμόες (46' Σάκχοφ), Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Λιβάια, Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ (46' Κρίστιτσιτς)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος (46' Γκίνης), Μουστάκης, Φαζός, Κύργιας, Αμπούντ-Ομάρ, Κόρμπος, Τιεντσέ, Ρόλε (56' Γκίνο), Βλαχομήτρος, Ματσούκας (46' Μπρίτο), Κάστρο

Πηγή: sport-fm.gr

Τέλος ο Ράις από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Ταϊρίς Ράις που υπέγραψε στην Ένωση μόνο για το Final 8 του BCL στο οποίο η «Βασίλισσα» τερμάτισε δεύτερη χάνοντας στον τελικό από την Μπούργος.

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα ο 33χρονος γκαρντ είχε επισημάνει αρκετές φορές πόσο δύσκολο είναι να παραμείνει στην ομάδα τους επόμενους μήνες, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο να συμφωνήσει με την ομάδα. Πλέον, θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την ΑΕΚ.

Η «Βασίλισσα» πλέον τρέχει για την απόκτηση ενός combo guard που θα γεμίσει το κενό που πολύπειρου Αμερικανού. Ενώ, παρελθόν από την ΑΕΚ θα αποτελέσει και ο Ντάριον Ατκινς ο οποίος αποχαιρετά μετά την φειδωλή παρουσία του στο Final 8 του BCL και το Σούπερ Καπ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share