Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Επική πρόκριση στους «4» του Roland Garros

Πάτησε με 3-0 σετ τον Ρούμπλεφ

7 Οκτωβρίου 2020 19:16
Στέφανος Τσιτσιπάς: Επική πρόκριση στους «4» του Roland Garros
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με εμφατικό τρόπο ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Αντρέι Ρούμπλεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros. Είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνά στα ημιτελικά του Roland Garros. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε «αγριεμένος» στην αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Roland Garros κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Αγωνιζόμενος κατά διαστήματα με απίστευτο πάθος, σε συνδυασμό με τις πολλές ψύχραιμες αντιδράσεις του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Αντρέι Ρούμπλεφ και πέρασε στα ημιτελικά του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που μετά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα στο Roland Garros, αγωνίζεται με... σπασμένα φρένα και στοχεύει να πάει μέχρι τέρμα στο συγκεκριμένο Grand Slam, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αντρέι Ρούμπλεφ, επικρατώντας με 3-0 σετ (7-5, 6-2, 6-3). Συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος στο παιχνίδι του, με πολύ καλά και σωστά υπολογισμένα τρεξίματα, πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, ενώ ορισμένες εκπληκτικές επιστροφές του έκαναν ακόμη και τον αντίπαλό του να μην μπορεί να το πιστέψει.

Με τον Ρώσο τενίστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε τη δική του προϊστορία, καθώς οι δυο τους έχουν βρεθεί αντιμέτωποι συνολικά 6 φορές στο παρελθόν (σ.σ. με τη σημερινή αναμέτρηση). Στον τελευταίο αγώνα, μάλιστα, στο Αμβούργο, ο Αντρέι Ρούμπλεφ είχε αποκλείσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος και -όπως φαίνεται- δεν το ξέχασε και του το ξεπλήρωσε με ανάλογο τρόπο στο Roland Garros την κατάλληλη στιγμή.

Πλέον, μετά την εμφατική νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ, το «σκορ» μεταξύ τους είναι 3-3. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στα ημιτελικά του Roland Garros, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share