Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Eurocup: «Κατέρρευσε» και προβλημάτισε ο Προμηθέας

Χρειάζεται άμεσα βελτίωση

6 Οκτωβρίου 2020 22:40
Eurocup: «Κατέρρευσε» και προβλημάτισε ο Προμηθέας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Προμηθέας Πατρών προβλημάτισε ξανά με την εικόνα του στην Ιταλία, δέχθηκε το «διασυρμό» με 78-51 από την Τρέντο, καθώς και τη δεύτερη σερί ήττα στο Eurocup, «καταρρέοντας» μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα και φανερώνοντας στο Μάκη Γιατρά και τους παίκτες του πως οφείλουν να επιδείξουν άμεση βελτίωση, μετά και την πρώτη ήττα εντός έδρας.

Ο Προμηθέας έκανε ένα αψεγάδιαστο πρώτο οκτάλεπτο, όταν βρέθηκε μπροστά με 16-7, με Αγραβάνη και Αγκμεπλίζ να οδηγούν επιθετικά, άκρως αποτελεσματική ομαδική άμυνα και μυαλωμένο παιχνίδι χωρίς λάθη.

Οι αλλαγές του Γιατρά για ανάσες στο αρχικό σήμα που συμπλήρωναν οι Λούντζης, ο άστοχος Μίλερ και οπ Γιαννόπουλος δεν κράτησαν τον ρυθμό στο ίδιο επίπεδο και οι Ιταλοί άρπαξαν την ευκαιρία και πλησίασαν στο 15-18 του δεκαλέπτου.

Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε μεγάλες ανατροπές, αφού από το 22-18 που έφτασε η Τρέντο στο 13′ με το σερί να γίνεται 15-2, ο Προμηθέας με την αρχική πεντάδα ξανά και τον Λούντζη να το παίρνει πάνω του έκανε σερί 9-1 και πέρασε με 27-23, αλλά μετά… βραχυκύκλωσε.

Η Τρέντο έκανε το δικό της σερί 13-2 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου που την βρήκε στο 36-29 με τον Προμηθέα να έχει πληρώσει δύο άσχημα τελειώματα και να είναι πίσω με μια διαφορά που δεν φαινόταν από την εξέλιξη του αγώνα.

Η αντίδραση του Προμηθέα δεν ήρθε, φάνηκε να έχει απορρυθμιστεί οριστικά, οι Ιταλοί έπαιζαν με άνεση και ψυχολογία σε όλη την τρίτη περίοδο, την έκλεισαν με 55-39.

To 64-39 στο 31′ έδειχνε ξεκάθαρο κίνδυνο συντριβής, που λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε.

ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ: Η Τρέντο έψαχνε μετά το μουδιασμένο της ξεκίνημα τον παίκτη που θα της δώσει… σπίθα και τον βρήκε στο πρόσωπο του Λουκ Μέι. Αυτός έβαλε τα καλάθια που άλλαξαν τη ροή του αγώνα, αυτός ήταν ο παίκτης που… ξεκλέιδωσε την ομάδα του και της άνοιξε το δρόμο προς την άνετη επικράτηση.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Προμηθέας σκόραρε 33 πόντους στις τρεις περιόδου μετά την πρώτη, έμεινε στο.. ξένο γι’ αυτόν νούμερο 51 και φυσικά δεν ήταν ο εαυτός του.

Πηγή: Basketa.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share