Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Europa League: "Βαρβάτες" κληρώσεις για ΑΕΚ - ΠΑΟΚ! Στα δύσκολα οι Δικέφαλοι

Δείτε αναλυτικά τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων!

2 Οκτωβρίου 2020 14:39
Europa League:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολη χαρακτηρίζεται η κλήρωση για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην φάση των ομίλων του Europa League!

Τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europa League έμαθε το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου ο ΠΑΟΚ, έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UEFA, στη Νιόν.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, που αποκλείστηκε στα πλέι οφ του Champions League από την Κράσνονταρ (σε διπλά ματς) κληρώθηκε με τις Αϊντχόφεν, Γρανάδα και Ομόνοια.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά ήταν στο β' γκρουπ δυναμικότητας μαζί με Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σπάρτα Πράγας, Σλάβια Πράγας, Λουντογκόρετς, Γιούνγκ Μπόις, Ερυθρό Αστέρα, Ραπίντ Βιέννης, Λέστερ, Κάραμπαχ, Σταντάρ Λιέγης και Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Με ποιους κληρώθηκε η ΑΕΚ

Τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europa League έμαθε το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου η ΑΕΚ, έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UEFA, στη Νιόν.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, που κατάφερε να αποκλείσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης τη Βόλφσμπουργκ, κληρώθηκε με τις Μπράγκα, Λέστερ και Ζόρια.

Η Ένωση ήταν στο γ' γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με Γρανάδα, Μίλαν, Άλκμααρ, Φέγενορντ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρέιντζερς, Μόλντε, Χόφενχαϊμ, Λίντσερ, Χαποέλ Μπερ Σεβά και Κλουζ.

Δείτε αναλυτικά τους 12 ομίλους του νέου Europa League:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share