Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό παίκτης του ΠΑΟΚ

Ποιος ήταν;

1 Οκτωβρίου 2020 22:40
Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό παίκτης του ΠΑΟΚ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε παίκτης του ΠΑΟΚ, με ακόμη ένα κρούσμα να παρατηρείται στην ομάδα και τον ίδιο να μπαίνει άμεσα σε καραντίνα, θέτοντας άπαντες σε συναγερμό.

Ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, παίκτες και τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν σε τεστ για τον Covid - 19 και όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα που έλαβαν οι «ασπρόμαυροι» στα χέρια τους, υπάρχει ένα θετικό κρούσμα, με την ομάδα να ζει δύσκολες στιγμές.

Ήδη ο ποδοσφαιριστής τέθηκε σε καραντίνα, είναι ασυμπτωματικός και θα παρακολουθείται στενά από το ιατρικό επιτελείο μέχρι να πάρει το... εξιτήριο εξόδου, έχοντας δύο επαναληπτικά αρνητικά τεστ στα χέρια του.

Υπό στενή παρακολούθηση και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές για τυχόν συμπτώματα...

Θρίλερ με την πτήση του ΠΑΟΚ για Ρωσία!

Έτοιμος για την μάχη στην είσοδο του στους ομίλους του Champions League είναι ο ΠΑΟΚ!

Το τσάρτερ το οποίο θα μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Κράσνονταρ παρουσίασε πρόβλημα λίγο πριν την απογείωση, με αποτέλεσμα να παραμείνει στον αεροδιάδρομο.

Λίγο πριν το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά, απογειωθεί, εμφάνισε μηχανικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να παραμείνει στον αεροδιάδρομο.

Πλέον, γίνεται προσπάθεια να τσεκαριστεί το μηχανικό πρόβλημα αν διορθώνεται διαφορετικά θα έρθει άλλο αεροπλάνο της ίδιας εταιρείας για να αναχωρήσει για το Κράσνονταρ.

Να πούμε εδώ ότι η πτήση του ΠΑΟΚ ήταν να πετάξει στις 14.00.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share