Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Μίκαελ Σουμάχερ: Αποκάλυψη-σοκ για την υγεία του

Ραγδαίες εξελίξεις

1 Οκτωβρίου 2020 12:04
Μίκαελ Σουμάχερ: Αποκάλυψη-σοκ για την υγεία του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η τέως σύζυγο του επιχειρηματία και πρώην διευθυντή της Renault, Φλάβιο Μπριατόρε, μίλησε για τα τελευταία νέα της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, προχωρώντας σε μία αποκάλυψη-σοκ.

O Γερμανός πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά επικοινωνεί με το βλέμμα, σύμφωνα με την τέως σύζυγο του επιχειρηματία και πρώην διευθυντή της Renault, Φλάβιο Μπριατόρε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun ο Σουμάχερ έχει μεταφερθεί σε μια βίλλα στην Μαγιόρκα, η οποία έχει ουσιαστικά μετατραπεί σε νοσοκομείο.

Αποκάλυψη σοκ για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ

Η τέως σύζυγος του Φλάβιο Μπριατόρε, το μοντέλο Ελιζαμπέττα Γκρεγκοράτσι, δήλωσε μιλώντας στο ιταλικό Big Brother ότι «ο Μίχαελ δεν επικοινωνεί λεκτικά αλλά με τα μάτια. Μόνο τρία άτομα μπορούν να τον επισκεφθούν και εγώ γνωρίζω ποια είναι αυτά».

Έπειτα από τον τραυματισμό του ο Σουμάχερ είχε μπει σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε για μεγάλο διάστημα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάνης, όπου βρισκόταν υπό διαρκή ιατρική επίβλεψη. Από τον Σεπτέμβριο του 2014, ο Σουμάχερ διέμεινε στην κατοικία του κοντά στην λίμνη της Γενεύης, προτού μεταφερθεί στην Μαγιόρκα.

Την περασμένη εβδομάδα ο γνωστός νευροχειρούργος Erich Riederer, είπε, ωστόσο, ότι είναι εξαιρετικά απίθανο ο Σουμάχερ να επανέλθει πλήρως.

Θρίλερ με τον Μίκαελ Σουμάχερ: Τα νέα για την υγεία του που εντείνουν το μυστήριο

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την πραγματική κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ παρότι έχουν περάσει επτά χρόνια από την ημέρα που ο θρύλος της Formula 1 είχε το σοβαρό ατύχημα στις Γαλλικές Άλπεις, κάνοντας σκι, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή του και τελικά να επιζήσει με μια δραματική πλέον ζωή.

Από τότε, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, καθώς έχει σοβαρή εγκεφαλική ζημιά και δεν θα επανέλθει ποτέ.

Η οικογένεια του Γερμανού πιλότου, από την πλευρά του, δεν διαρρέει την παραμικρή πληροφορία προς τον Τύπο, οπότε η μοναδική ενημέρωση είναι από φίλους του και γνωστούς του.

Θρίλερ με τον Μίκαελ Σουμάχερ

Έτσι και ο Φελίπε Μάσα, ο οποίος συνεργάστηκε στην Ferrari με τον Σουμάχερ από το 2003 έως και το 2006, αποκάλυψε τα τελευταία νέα της πορείας της υγείας του θρύλου της Formula 1, τα οποία ουδεμία αισιοδοξία επιτρέπουν:

«Ξέρω πως είναι ο Μίκαελ. Έχω πληροφορίες. Η σχέση μας ήταν πάντοτε στενή. Δεν γνωρίζω τόσο καλά την σύζυγό του, την Κορίνα, επειδή δεν ερχόταν σε αγώνες.

Όλοι γνωρίζουμε πως είναι μια κατάσταση καθόλου εύκολη. Αυτή την στιγμή, είναι σε μια πολύ δύσκολη φάση και πρέπει να σεβαστούμε τον ίδιο και την γυναίκα του», δήλωσε στο Fox Sports Brazil ο Φελίπε Μάσα.

«Η οικογένειά του δεν θέλει να δίνει λεπτομέρειες, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Κάθε μέρα προσεύχομαι ώστε να γίνει καλύτερα και να εμφανιστεί ξανά στις πίστες για να δει τον γιο του να αγωνίζεται.

Προσεύχομαι να γίνει μια μέρα αυτό», κατέληξε ο Βραζιλιάνος πιλότος.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share