Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Champions League: «Κλειδώνει» θέση στους ομίλους ο Ολυμπιακός (Video)

Ποια τα πλάνα του Μαρτίνς

29 Σεπτεμβρίου 2020 15:33
Champions League: «Κλειδώνει» θέση στους ομίλους ο Ολυμπιακός (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τη μισή και παραπάνω δουλειά έχει κάνει ο Ολυμπιακός στο «Γ.Καραϊσκάκης». Πλέον, καλείται να την ολοκληρώσει στην Κύπρο και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, έχοντας να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς καλείται απόψε (22:00, Cosmote Sport 1) στο ΓΣΠ να μην αυτοκτονήσει και να «κλειδώσει» την πρόκριση στους ομίλους.

Οι Πειραιώτες, σε περίπτωση της λογικής πρόκρισης, θα βάλουν στα ταμεία τους και 32.000.000 ευρώ. Παράλληλα, θέλουν να βάλουν και ένα τέλος στην αρνητική παράδοση που έχουν στην Κύπρο, με τη νίκη να είναι κάτι επιθυμητό τόσο για τη δική τους ευρωπαϊκή βαθμολογία όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Σα στο τέρμα και Ραφίνια, Χολέμπας στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Σεμέδο και Μπα στα στόπερ. Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά θα είναι η τριάδα στον άξονα, με τους Ραντζέλοβιτς ή Μασούρα και Βαλμπουενά στα άκρα, ενώ ο Ελ Αραμπί θα αποτελέσει την «αιχμή» της επιθετικής γραμμής.

Συναγερμός στον Ολυμπιακό: Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης της Ομόνοιας - Είχε παίξει εναντίον των «ερυθρόλευκων»

Συναγερμός έχει σημάνει στον Ολυμπιακό καθώς παίκτης της Ομόνοιας διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με τον ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στο πρόσφατο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο «Καραϊσκάκης».

Το κρούσμα εντοπίστηκε στα τεστ που έγιναν μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ελλάδα, βάσει πρωτοκόλλου, ενώ ήταν «καθαρός» στα τεστ πριν το ματς στο Φάληρο που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας θα μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες. Κατά συνέπεια, δεν θα είναι διαθέσιμος στον επαναληπτικό κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share