Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Super League: Την πάτησε στο φινάλε το «τριφύλλι» (Video)

Έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΛ

28 Σεπτεμβρίου 2020 21:33
Super League: Την πάτησε στο φινάλε το «τριφύλλι» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για την 3η αγωνιστική της Super League, o Παναθηναϊκός πήγε στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και έφερε ισοπαλία με 1-1 στο φινάλε του αγώνα. Ενώ, χθες άνετο τρίποντο πήρε η ΑΕΚ.

Σε ένα ματς χωρίς πάρα πολλές φάσεις, οι πράσινοι του Πογιάτος ήταν κοντά στο να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Super League αφού επικρατούσαν στο Αλκαζάρ επί της Λάρισας μέχρι λίγο πριν το τέλος.

Την υπεροχή και το προβάδισμα με τον Μακέντα

Οι πράσινοι είχαν την υπεροχή και άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Μακέντα. Ο Μπουζούκης έδωσε ωραία κάθετα δεξιά στον Αϊτόρ και αυτός μπήκε στην περιοχή, και έδωσε τον Μακέντα, ο οποίος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός διατηρούσε την κατοχή και προσπαθούσε να βρει κενούς χώρους στην άμυνα της ΑΕΛ με τον Μακέντα να παίρνει την κεφαλιά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και να στέλνει τη μπάλα λίγο έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε με την Λάρισα να δημιουργεί την πρώτη της ευκαιρία στο ματς στο 53' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόρζε εκτέλεσε απευθείας, αλλά ο Διούδης έδιωξε.

Λάθος του Σάντσες, τον έσωσε ο Διούδης

Τρία λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Σάντσες. Ο ίδιος παίκτης στο 65' έφερε την ΑΕΛ κοντά στην ισοφάριση, αφού έκανε λάθος γύρισμα προς την περιοχή της ομάδας του και ο Μιλοσάβλιεβιτς πήγε να μπει στην φάση έκανε το πλασέ αλλά ο Διούδης έσωσε σωτήρια και κράτησε το 1-0.

Ολιγωρία και 1-1

Στο 85', σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος με τον Αϊτόρ να μπαίνει στην περιοχή, αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Νάγκι.

Στο 87', η ΑΕΛ στην δεύτερη τελική της στο παιχνίδι ισοφάρισε με τον Πινακά και στην ουσία... έκλεψε τον βαθμό με τον Σάντσες να χάνει τον σκόρερ στην φάση.

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Φίλιπ, Σπαρβ, Σεσέροβιτς, Τρούγιτς, Τόρζε, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Καρλίτος, Αϊτόρ, Μακέντα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share