Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Άνετο τρίποντο για την ΑΕΚ (Video)

Επικράτησε με 3-0 της Λαμίας - Δείτε τα γκολ

27 Σεπτεμβρίου 2020 22:26
Super League: Άνετο τρίποντο για την ΑΕΚ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η ΑΕΚ πήρε άνετα το δεύτερο τρίποντό της στη φετινή Super League επικρατώντας 3-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ. Παρότι ο Μάσιμο Καρέρα παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, η Ένωση έβγαλε διάθεση, λύσεις, αυτοματισμούς και γκολ από νωρίς.

Ενώ, στο δεύτερο μέρος ο Ιταλός έκανε διαχείριση ενόψει του αγώνα με την Βολφσμπουργκ για το Europa League βλέποντας ταυτόχρονα την ομάδα του να διευρύνει το σκορ. Οι Λιβάι Γκαρσία, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Μπράιτ Ενομπακάρε οι σκόρερ για την Δικέφαλο.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Λόπες, Χνιντ, Σβάρνας, Μπακάκης (53' Βασιλαντωνόπουλος), Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (61' Σιμόες), Μαχαίρας (75' Αλμπάνης), Γκαρσία (46' Λιβάια), Ανσαριφάρντ (75' Ενομπακάρε).

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας (77' Βιγιάλμπα), Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Νιασέ (60' Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Προβυδάκης, Χατζηστραβός (57' Βασιλόγιαννης), Ρόμανιτς, Καραμάνος.

Super League: «Τσίμπησε» το βαθμό στο 93′ ο Ατρόμητος (Video)

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ το γύρισε αλλά στο 93' οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν και απέφυγαν την ήττα για την 3η αγωνιστική στη Super League. Επίσης, σε ένα τρομερό παιχνίδι στο Χαριλάου, Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς, ενώ στο 32' είχαν μεγάλη ευκαιρία για γκολ με τον Σαρντινέρο, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Γιαννιώτης.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η μπάλα κατέληξε στον Μανούσο και αυτός έκανε το 0-1, με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Στο 49' ο Νέιρα βρήκε τον Σαρντινέρο και αυτός πλάσαρε σωστά για το 1-1, για να ακολουθήσει στο 56' νέο γκολ του ίδιου παίκτη, με τον ΟΦΗ να κάνει την ανατροπή (2-1).

Και από τη στιγμή που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, οι Κρητικοί έδειχναν να διαχειρίζονται όπως έπρεπε την κατάσταση, μέχρι που ήρθε το 93ο λεπτό και η κεφαλιά του Γούτα, μετά τη σέντρα του Μανούσου, για το 2-2.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Βάις, Βούρος, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης (94' Γιάννου), Νέιρα, Στάικος (78' Μίγγος), Μεγιάδο, Ναμπί (87' Στάρτζεον), Σαρντινέρο (78' Γκαργκαλατζίδης).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Στρούγγης (46' Ρισβάνης), Γούτας, Γκάλο, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (42' Νάτσος), Σάλομον, Χαρίσης (65' Μουνίθ), Ραμπέλο (79' Ενσικουλού), Γιακουμάκης (46' Ούμπιδες), Μανούσος.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share