Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκος» για πάντα ο Κώστας Παπανικολάου

Μένει έως το 2023

22 Σεπτεμβρίου 2020 19:37
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκος» για πάντα ο Κώστας Παπανικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ερυθρόλευκος» για πάντα θα είναι ο Κώστας Παπανικολάου, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας έως το 2023.

Το συμβόλαιο του Κώστα Παπανικολάου έληγε κανονικά το καλοκαίρι του 2021, όμως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν ήθελαν να περιμένουν τόσο πολύ για να συζητήσουν μαζί του. Τον κάλεσαν τώρα και συμφώνησαν να επεκτείνουν τη μεταξύ τους συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όταν ο «Παπ» θα είναι 33 ετών, ενώ πρόσφατα είχε βρεθεί θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Παπανικολάου ως το 2023.

Ο Έλληνας φόργουορντ συναντήθηκε σήμερα (22/09) με τους Προέδρους της ομάδας, κυρίους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο».

Της ανακοίνωσης της επέκτασης της συνεργασίας με τον Παπανικολάου είχαν προηγηθεί αναρτήσεις της ΚΑΕ στο twitter, με τις οποίες από το μεσημέρι και μετά προετοίμαζε τους φίλους της ομάδας για το σημαντικό νέο.

Θετικός στον κορωνοϊό και ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!

Εκτός από τον μπασκετικό Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε κρούσμα κορωνοϊού πριν από λίγο, σε μπελάδες έχει μπει και το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Συγκεκριμένα τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού προέκυψε την Πέμπτη στον Ολυμπιακού, αφού μετά τα τελευταία τεστ, θετικό βγήκε το τεστ του Μάριου Βρουσάι.

Θετικός στον Covid-19 βγήκε ο Μάριους Βρουσάι, μετά την τελευταία σειρά εξετάσεων που έγιναν στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός εξτρέμ τέθηκε αμέσως σε απομόνωση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αρνητικά ήταν όλα τα υπόλοιπα τεστ των «ερυθρόλευκων».

Ο Βρουσάι είναι ο τέταρτος παίκτης των Πειραιωτών που βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό μετά τους Τζολάκη, Σεμέδο και Λοβέρα.

Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε ο Ανδρέας Βουρλιώτης

Στο πένθος βυθίστηκε και πάλι ο Ολυμπιακός, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Ανδρέας Βουρλιώτης, που ήταν επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας.

Η ομάδα του Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Βουρλιώτη.

Ο πρώην (επί 21 συναπτά έτη) φροντιστής της ομάδας μας "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/08 στις 10:30 στον Άγιο Γεράσιμο στο Σχιστό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share