Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Super League: Ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Με δύο ματς ανοίγει η αυλαία!

18 Σεπτεμβρίου 2020 12:56
Super League: Ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Super League. Μολονότι τα προηγούμενα χρόνια η Παρασκευή δεν ήταν ημέρα… ποδοσφαίρου για το ελληνικό ποδόσφαιρο, εφέτος, λόγω των κρίσιμων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων έχει τροποποιηθεί το πρόγραμμα. Ο Δικέφαλος που την περασμένη Παρασκευή αντιμετώπισε και νίκησε στην πρεμιέρα την ΑΕΛ με 1-0, παίζει ξανά στην Τούμπα, τούτη τη φορά με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Στις 19.00 (Novasports1) είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει το πρόγραμμα της αγωνιστικής λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Champions League απέναντι στην Κρασνοντάρ. Και δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την σπουδαία πρόκριση επί της Μπενφίκα αλλά και πριν από το εξίσου σημαντικό ματς με τη ρωσική ομάδα, γίνεται αντιληπτό πως η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο κρύβει παγίδες. Παράλληλα, η ομάδα του Περιστερίου που υπέστη ήττα-σοκ στην πρεμιέρα από τον Βόλο εντός έδρας θέλει να βελτιώσει την εικόνα της και να παρουσιαστεί καλύτερη στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν.

Το δεύτερο παιχνίδι που περιλαμβάνει το μενού της ημέρας θα γίνει στις 20.30 (Novasports2) στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Ερυθρόλευκοι κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα καθώς την προηγούμενη εβδομάδα αναμετρήθηκαν (και νίκησαν 1-0) με την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου κι όχι για το πρωτάθλημα, ματς που μετατέθηκε τα μέσα Δεκεμβρίου.

Οι Πειραιώτες φιλοξενούν τον Αστέρα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου αλλά και με το μυαλό στο επερχόμενο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Champions League με την Ομόνοια την Τετάρτη (23/9). Το ίδιο όμως ισχύει και για την επικίνδυνη ομάδα της Τρίπολης που άρχισε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με νίκη επί του Παναθηναϊκό στο Θ. Κολοκοτρώνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share