Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό και ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!

Ποιος είναι;

18 Σεπτεμβρίου 2020 12:37
Θετικός στον κορωνοϊό και ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός από τον μπασκετικό Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε κρούσμα κορωνοϊού πριν από λίγο, σε μπελάδες έχει μπει και το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Συγκεκριμένα τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού προέκυψε την Πέμπτη στον Ολυμπιακού, αφού μετά τα τελευταία τεστ, θετικό βγήκε το τεστ του Μάριου Βρουσάι.

Θετικός στον Covid-19 βγήκε ο Μάριους Βρουσάι, μετά την τελευταία σειρά εξετάσεων που έγιναν στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός εξτρέμ τέθηκε αμέσως σε απομόνωση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αρνητικά ήταν όλα τα υπόλοιπα τεστ των «ερυθρόλευκων».

Ο Βρουσάι είναι ο τέταρτος παίκτης των Πειραιωτών που βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό μετά τους Τζολάκη, Σεμέδο και Λοβέρα.

Champions League: Η Ομόνοια το «εμπόδιο» του Ολυμπιακού για τους ομίλους

Η Ομόνοια θα είναι το «εμπόδιο» του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League, με την κυπριακή ομάδα να κερδίζει τον Ερυθρό Αστέρα στα πέναλτι με 4-2 (1-1 κανονική διάρκεια), για να πάρει μια σπουδαία πρόκριση στα playoffs.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ με πρωταγωνιστή τον Φαμπιάνο που απέκρουσε δύο πέναλτι θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού καθώς απέκλεισε τον Ερυρθό Αστέρα στο ΓΣΠ, ενώ ένα «βήμα» από τους χρυσοφόρους ομίλους βρίσκεται πια και ο ΠΑΟΚ.

Η Ομόνοια άνοιξε το σκορ με τον Λούφτνερ στο 31ο λεπτό αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Ίβανιτς (45'). Η κυπριακή ομάδα στο δεύτερο μέρος είχε ευκαιρίες να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο έπεσε πάνω στον Μπόργιαν και έτσι η αναμέτρηση πήγε στα πέναλτι.

Εκεί οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι, με πρωταγωνιστή τον έμπειρο τερματοφύλακά τους Φαμπιάνο που έπιασε δύο πέναλτι πανηγύρισαν την πρόκριση με 4-2 και θα βρουν στα play off της κορυφαίας διοργάνωσης τον Ολυμπιακό.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λανγκ, Χούμποτσαν (90'+3' Κούσουλος), Λούφτνερ, Λέγιακς, Παπουλής (98' Λοΐζου), Γκόμες, Φερέιρα Ντος Σάντος (118' Ασάντε), Μπουεάκ, Κακουλής (65' Σενέ).

Ερυθρός Αστέρας (Ντέγιαν Στάνκοβιτς): Μπόρχαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγενεκ, Ρόντιτς (106' Γκάιτς), Κάνγκα, Σανόγκο Τζούνιορ, Ίβανιτς (81' Γιόβαντσιτς), Μπεν, Κάταϊ (101' Γκάβριτς), Βουκάνοβιτς (89' Φαλτσινέλι).

Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε ο Ανδρέας Βουρλιώτης

Στο πένθος βυθίστηκε και πάλι ο Ολυμπιακός, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Ανδρέας Βουρλιώτης, που ήταν επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας.

Η ομάδα του Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Βουρλιώτη.

Ο πρώην (επί 21 συναπτά έτη) φροντιστής της ομάδας μας "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/08 στις 10:30 στον Άγιο Γεράσιμο στο Σχιστό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share