Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Super League: ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-1 - Πήραν βαθμό στην πρεμιέρα οι Αγρινιώτες

Θετικό ξεκίνημα για την ομάδα τοθυ Αγρινίου

12 Σεπτεμβρίου 2020 20:23
Super League: ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-1 - Πήραν βαθμό στην πρεμιέρα οι Αγρινιώτες
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ισόπαλο 1-1 έληξε, το μοναδικό σημερινό παιχνίδι του Πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό. Ένας Τζόλης... και να καίει για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε θετικό ξεκίνημα χθες στην νέα Super League.

Οι Κρητικοί δεν ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο οι Αγρινιώτες κυριάρχησαν και στο φινάλε του έφτασαν στο γκολ με πέναλτι του Μάζουρεκ. Οι αλλαγές του Σίμου στο 53’ άλλαξαν την εικόνα του αγώνα και ο Νέιρα ισοφάρισε στο 60’ σε 1-1.

Όμως στο υπόλοιπο του αγώνα ο Παναιτωλικός άντεξε στην πίεση του αγώνα και πήρε τον εκτός έδρας βαθμό της ισοπαλίας.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Βούρος (74’ Ουές), Γιαννούλης, Στάικος, Ναμπί (53’ Μεγιάδο), Σακόρ (53’ Νέιρα), Βαζ (78’ Γρίβας), Φιγκεϊρέδο (74’ Γκαργκαλατζίδης), Σαρδινέρο.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Λιάβας, Τζανακάκης (73’ Ντουάρτε), Βάντερσον, Τσιγγάρας (86’ Ταχάρ), Ντάλσιο, Μάζουρεκ (86’ Μεντόζα), Ματσόλα (81’ Βέργος), Ντίας.

Super League: Σούπερ Άρης έκανε την ανατροπή και... αρχή με το δεξί

Ένας σούπερ Άρης γύρισε το 0-1 της Λαμίας, μετέτρεψε το ματς σε θρίαμβο με τρία γκολ του κι έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην νέα Super League, η οποία ξεκίνησε σήμερα (11/9) με το εν λόγω παιχνίδι.

Ο Άρης πήρε τη νίκη (3-1) με ανατροπή επί της Λαμίας, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έχει έντονα παράπονα για το τέρμα που πέτυχε ο Νιασέ όταν το σκορ ήταν ακόμα 1-0 και ακυρώθηκε λανθασμένα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο προκαλώντας οργή στους ανθρώπους της Λαμίας.

Οι Φθιωτοί ήλεγχαν το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», διατηρώντας συμπαγές το σχηματισμό τους και κρατώντας τον Άρη μακρυά από τις επικίνδυνες ζώνες. Οι «κιτρινόμαυροι», ωστόσο, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ, επωφελούμενοι από τις δύο ιδιαίτερα αμφισβητούμενες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, η Λαμία απείλησε τρεις φορές στο πρώτο τέταρτο με σουτ των Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς και Καραμάνου. Ο Άρης άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το 25ο λεπτό, δίχως όμως να καταφέρει να απειλήσει.

Στο 37’ και σε μια αντεπίθεση μετά από κόρνερ των γηπεδούχων, ο Βασιλόγιαννης ανετράπη εντός περιοχής από τον Κουέστα και ο Διαμαντόπουλος υπέδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρόμανιτς, γράφοντας το 0-1.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ένινγκ αποφάσισε να αλλάξει σχηματισμό, επαναφέροντας το γνωστό από πέρυσι 4-2-3-1 και βγάζοντας εκτός γηπέδου τον μέτριο ως τότε Σάκιτς και τον Ματίγια. Ο Γκάμα απελευθερώθηκε σε ρόλο «10» και ο Λόπεθ ήταν πλέον το σημείο αναφοράς στην επίθεση του Άρη που σιγά σιγά έπαιρνε τα πάνω του.

Ωστόσο, στο γκολ έφτασε και πάλι η Λαμία, όταν στο 64ο λεπτό, μετά από αδράνεια της άμυνας του Άρη, ο Νιάσε σκόραρε προ κενής εστίας. Ο Διαμαντόπουλος, όμως, είδε φάουλ στη φάση, ακυρώνοντας το τέρμα και διατηρώντας την απόφαση του μετά την επικοινωνία με τον VAR. Αίσθηση προκάλεσε, πάντως, το γεγονός ότι ο διαιτητής του αγώνα αποφάσισε να μη συμβουλευτεί την οθόνη του VAR στην πλάγια γραμμή.

Πηγή: Sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share