Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο Νίκος Γιαλαμάς

Θρήνος!

9 Σεπτεμβρίου 2020 19:33
Βαρύ πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο Νίκος Γιαλαμάς

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα η ομάδα του ΟΦΗ καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο τερματοφύλακας Νίκος Γιαλαμάς, ενώ σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός εργάτη στο μετρό Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Politica.gr, ο 49χρονος κατέρρευσε σε πεζοδρόμιο στο Λεωφόρο Δημοκρατίας, από ανακοπή.

Άμεσα ειδοποιήθηκε κι έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που τον μετέφερε άμεσα στο ΠΑΓΝΗ. Στο νοσοκομείο του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες κι έγιναν προσπάθειες για να τον επαναφέρουν και να τον κρατήσουν στην ζωή, χωρίς αποτέλεσμα.

Η θλιβερή είδηση για τον χαμό του άλλοτε τερματοφύλακα του ΟΦΗ, του Πανσερραϊκού, του Αγίου Νικολάου, του Γιούχτα και πολλών άλλων ομάδων έσκασε σαν "βόμβα" στον φίλαθλο κόσμο.

Πέθανε διάσημος ηθοποιός

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο ηθοποιός Κέβιν Ντόμπσον, έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη, σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ενώ νωρίτερα έγινε γνωστό πως πέθανε και ένα γνωστός Έλληνας ηθοποιός.

Ο θάνατός του έγινε γνωστός στο Facebook από το Συμβούλιο των Ηνωμένων Βετεράνων της κομητείας San Joaquin, του οποίου ο Ντόμπσον διετέλεσε πρόεδρος.

Ο Κέβιν Ντόμπσον εργάστηκε ως προπονητής, ψήστης και μαέστρος στο Long Island Railroad αλλά και ως σερβιτόρος για λίγα χρόνια, προτού αποφασίσει να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1968 και έκτοτε έπαιξε σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Πίσω του άφησε την σύζυγό του Σούζαν και τα τρία του παιδιά, την Μαράια, τον Πάτρικ και τον Σον.

Θλίψη: Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Γλαύκος Ξένος

Απεβίωσε χθες το απόγευμα σε ηλικία 85 χρόνων ο δημοσιογράφος Γλαύκος Ξένος. Ακόμη ένα σοκ στην δημοσιογραφία μετά τον χαμό του Γιώργου Στράγκα.

Ο Γλαύκος Ξένος ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία το 1952 στην εφημερίδα «Κύπρος» και την ολοκλήρωσε τη δεκαετία του ’90 στην εφημερίδα «Αλήθεια» ως αρθρογράφος με το ψευδώνυμο ο «Κάσσανδρος». Στο μεσοδιάστημα υπήρξε ο δημιουργός της ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλημέρα σας» το 1971 από τη συχνότητα του ραδιοφώνου του ΡΙΚ.

Η κηδεία του Γλαύκου Ξένου θα τελεστεί αύριο Τετάρτη στις 4 μ.μ από την Εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλληπητήρια λόγω των μέτρων της πανδημίας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share