Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Διατήρησε και την συλλεκτική φανέλα! (photos)

Δείτε τις!

8 Σεπτεμβρίου 2020 13:21
Παναθηναϊκός: Διατήρησε και την συλλεκτική φανέλα! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη μια φανέλα του παρουσίασε ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» θα έχει και φέτος στη συλλογή του τη συλλεκτική εμφάνιση με την πράσινη και τη λευκή ρίγα, αναφέροντας στο twitter του: «Τι σας θυμίζει? Και φέτος, μαζί μας!».

Σταρ από την Ισπανία στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού

Την περίπτωση του Ισπανού μέσου Αντέρ Ιτουράσπε, που έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ, φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Φεντερίκο Μακέντα.

Η αναζήτηση κεντρικού μέσου καλά κρατεί στο Τριφύλλι κι ένα ακόμη όνομα που βρίσκεται στο κάδρο σύμφωνα με τη “Sportday”, είναι του Ιτουράσπε.

Ο 31χρονος Βάσκος έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ και παραμένει σε αναζήτηση ομάδας, ενώ φέρεται να έχει δεχτεί προτάσεις από τη Βαγιαδολίδ και μία ακόμη της Primera Division.

Οι “πράσινοι” φέρονται να έχουν ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ το οικονομικό σκέλος φαίνεται πως είναι εντός των δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού.

Τη φετινή σεζόν μέτρησε συνολικά 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την προηγούμενη δεκαετία αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπιλμπάο.

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε την Παρασκευή παίκτης της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Ενώ, θετικός βρέθηκε εχθές κι ένα παίκτης του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τις καθιερωμένες εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται συνεχώς οι παίκτες της ομάδας φάνηκε ότι υπάρχει θετικό κρούσμα Covid 19.

Ειδικότερα, παίκτης διαγνώστηκε με τον ιό στο Κορωπί, κάτι το οποίο έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις της ομάδας.


Όπως ισχύει με κάθε ομάδα έτσι και ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ήδη όλα τα απαραίτητα μέτρα μετά από αυτή την εξέλιξη, όπως ορίζει το πρωτόκολλο που έχει θεσπιστεί.

Παράλληλα όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, ο παίκτης είναι ήδη σε απομόνωση και η ομάδα συνεχίζει τη δραστηριότητα της με επαναλαμβανόμενα τεστ Covid 19.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share