Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Στις 12 Σεπτεμβρίου αναμετρώνται ΑΕΚ και Ολυμπιακός

2 Σεπτεμβρίου 2020 16:25
Κύπελλο Ελλάδας: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από μια σειρά διαβουλεύσεων που έχουν κρατήσει μήνες, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, που είχε αναβληθεί εξαιτίας κρούσματος κορωνοϊού, αποφασίστηκε να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μετά την τελευταία αναβολή του τελικού, δημιουργήθηκε σοβαρό θέμα με την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία ήταν η 12η Σεπτεμβρίου.

Μια ημερομηνία που «κλείδωσε» και επίσημα χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με την ΕΠΟ να γνωστοποιεί και την έδρα του τελικού που θα είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο:

«Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σύμφωνα με την από 42/31.08.2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., θα διεξαχθεί τo Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» Βόλου με ώρα έναρξης 21:00».

Πηγή: Sdna.gr

Αυτός είναι ο διαιτητής του τελικού

Γνωστός έγινε ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με τον κλήρο να πέφτει στον Γερμανό Φέλιξ Μπριχ.

Πολύπειρος και elite διαιτητής ο 45χρονος Γερμανός, σφύριξε στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κάρντιφ και έχει ταξιδέψει ξανά στην Ελλάδα για να διαιτητεύσει ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, όπως την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα το 2018, αλλά και παλαιότερα τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κάτοχος διδακτορικού στη νομική, προήχθη στη Μπούντεσλιγκα το 2004 και έγινε διεθνής τρία χρόνια αργότερα.

Βοηθοί του Μπριχ θα είναι ο Μαρκ Μπορς και ο Στέφαν Λουπ και τέταρτος ο Ντάνιελ Σλάγκερ.

Στο VAR θα είναι ο Τομπάιας Ράιχελ και AVAR η Χρυσούλα Κουρομπύλια.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share