Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίσημο: Στην Αθήνα το Final 8 του BCL

Το ανακοίνωσε η FIBA

2 Σεπτεμβρίου 2020 15:54
Επίσημο: Στην Αθήνα το Final 8 του BCL
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Αθήνα αναμένεται να διεξαχθεί το Final 8 του BCL, με την ίδια τη διοργάνωση να έχει πάρει προ μηνών την απόφαση και να το ανακοινώνει και τους αγώνες να πραγματοποιούνται μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου και 4 Οκτωβρίου.

Όσα πρόκειται να ειπωθούν στην συνέντευξη τύπου πρόλαβε η διοργανώτρια αρχή του BCL να ανακοινώσει νωρίτερα ενώ σε λίγη ώρα θα γίνουν γνωστά από τους ειδικούς τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρόκειται να ακολουθήσουν στο Final 8 ώστε να παρευρεθεί κόσμος στις κερκίδες.

Να υπενθυμίσουμε ότι ανάμεσα στις οκτώ ομάδες βρίσκεται και η ΑΕΚ η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Νίμπουργκ.

Πηγή: Basketa.gr

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, Περιστέρι και Ηρακλή

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Basketball Champions League για τα προκριματικά και την πρώτη φάση της διοργάνωσης της FIBA. ΑΕΚ, Περιστέρι και Ηρακλής είναι οι εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ. Οι ομάδες της Αθήνας θα είναι στην φάση των ομίλων ενώ αυτή της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει την προσπάθειά της από τα προκριματικά.

Φυσικά υπάρχει η εκκρεμότητα του Final 8 για την σεζόν 2019-20 το οποίο θα διεξαχθεί τέλος Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου, αλλά με την σημερινή κλήρωση ξεκίνησε η σεζόν 2020-21.

Ηρακλής

Το πρώτο εμπόδιο του Ηρακλή στο δρόμο για τους ομίλους είναι ο Κεραυνός από την Κύπρο. Αν ο «γηραιός» το περάσει θα βρει μπροστά του τον νικητή από το ζευγάρι μεταξύ της Ντίπρο ή Χρόνιχεν. Αν αποκλειστεί ο Ηρακλής θα συνεχίσει στο Europe Cup.

ΑΕΚ

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου κληρώθηκε στο 4ο όμιλο στην πρώτη φάση της σεζόν θα αντιμετωπίσει τις Μπάμπεργκ, Χάποελ Χολόν, Καρσίγιακα, Μπιλμπάο, Σολέ, Φορτιτούντο Μπολόνια και όποια προκριθεί από την προκριματική φάση ανάμεσα σε Μπάλκαν, Τσμόκι, Νεπτούνας και Λόντον Λάιονς.

Περιστέρι

Η ομάδα του Περιστερίου κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο ο οποίος περιλαμβάνει ακόμη τις Τενερίφη, Στρασμπούργ, Σάσαρι, Ρίγα, Γαλατάσαραϊ, Ρίτας και όποια προκριθεί από την προκριματική φάση ανάμεσα σε Μονς, Άνβιλ, Μπάκεν Μπερς και Χάποελ Τελ Αβίβ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share