Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, Άρη και ΟΦΗ

Τι έδειξε η κλήρωση;

1 Σεπτεμβρίου 2020 15:32
Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, Άρη και ΟΦΗ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τους αντιπάλους τους για το Europa League έμαθαν ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ, αν και ο «Δικέφαλος» θα παίξει απευθείας με το δικό της, ενώ οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες χρειάζεται πρώτα να περάσουν από τους αντιπάλους που έχουν ήδη μπροστά τους.

Συγκεκριμένα, βατή ήταν η κλήρωση για την Ένωση στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεν Γκάλεν για να βρεθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ο αγώνας βέβαια θα γίνει επί ελβετικού εδάφος, στις 24 Σεπτεμβριου.

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ εφόσον καταφέρει να αποκλείσει τον Απόλλωνα Λεμεσού, θα βρει στον επόμενο γύρο μία εκ των Χάμαρμπι (Σουηδία) ή Λεχ Ποζνάν (Πολωνία), παίζοντας ξανά εντός έδρας.

Πιο δύσκολη φαίνεται η αποστολή του Άρη, ο οποίος μετά την ουκρανική Κόλος Κοβαλίβκα, εφόσον προκριθεί, θα βρει απέναντί του τη Ριέκα, την οποία θα αντιμετωπίσει στην Κροατία.

Επίσημο: Αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας - Πάει για Ριζούπολη

Επίσημη είναι η απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αφού προηγήθηκε κρούσμα κορωνοϊού στους «ερυθρολεύκους» με τον Μάξι Λοβέρα.

Την Δευτέρα (31/8) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη προκειμένου να οριστεί νέα ημερομηνία αλλά και το γήπεδο του τελικού, που όλα δείχνουν ότι θα είναι η Ριζούπουλη.

Η επίσημη απόφαση της ΕΠΟ αναφέρει: «Μετά την εμφάνιση κρούσματος Covid-19 σε ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε την αναβολή του σημερινού τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-20 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού θα οριστεί με νέα απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share