Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ΝΒΑ Playoffs: Ανώτεροι οι Χιτ, «έσπασαν» τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Προβάδισμα για την ομάδα του Μαϊάμι

1 Σεπτεμβρίου 2020 08:27
ΝΒΑ Playoffs: Ανώτεροι οι Χιτ, «έσπασαν» τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανώτεροι ήταν οι Μαϊάμι Χιτ στην αναμέτρηση με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το Game 1 των ημιτελικών Ανατολής στο ΝΒΑ, όπου πέρασε με θρίαμβο η ομάδα του Έλληνα σούπερ σταρ, επικρατώντας με 115-104, αφού ανέτρεψαν την κατάσταση μετά την εξαιρετική πρώτη περίοδο των «Ελαφιών» και πήραν, έτσι, το προβάδισμα.

Mε τον Αντετοκούνμπο «οδηγό» σε επίθεση και άμυνα στην αρχή (και μάλιστα με εύστοχα τρίποντα), οι Μπακς πατούσαν καλύτερα στην πρώτη περίοδο, έχοντας τον έλεγχο του ρυθμού. Τα «Ελάφια» με ένα δύσκολο τρίποντο του Λόπεζ, έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο στο +11 (29-40).

Όπως αναμενόταν, οι Χιτ αντέδρασαν, αρχικά με καλύτερη εικόνα στην άμυνα και με τον «Greek Freak» να φορτώνεται από νωρίς με τρία φάουλ, βγήκε μπροστά ο Μίντλετον. Οι Μπακς διατηρούσαν το προβάδισμα στο ημίχρονο (63-60), αλλά ο Ντράγκιτς, είχε βρει ρυθμό.

Στο δεύτερο μέρος όμως, το σκηνικό άλλαξε, με την ομάδα του Μαϊάμι, να το πιστεύει όλο και περισσότερο, όσο περνούσε η ώρα και με τον Μπάτλερ όχι απλά να βελτιώνεται, αλλά να αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας, έστειλε το... μήνυμα με το 86-92 της τρίτης περιόδου.

Οι Μπακς είχαν χάσει το καθαρό μυαλό τους και στο τέλος, οι πόντοι του Μπάτλερ, ήταν κομβικοί για να κάνουν το 1-0 οι Χιτ και να αποκτήσουν το προβάδισμα.

Ο Αντετοκούνμπο «άγγιξε» το triple double, με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ο Μίντλετον είχε 28 πόντους και ο Λόπεζ 24, αλλά οι Μπακς δε μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη, με τον Μπάτλερ να τελειώνει τον αγώνα με 40 πόντους και τον Ντράγκιτς, να τον ακολουθεί με 27.

Πηγή: Sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share