Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Champions League: Αυτή είναι η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά

Ο λόγος για...

31 Αυγούστου 2020 13:19
Champions League: Αυτή είναι η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωστή είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League, με την ελληνική ομάδα να έχει προκριθεί νωρίτερα θριαμβεύοντας επί της Μπεσίκτας και να βρίσκει, πια, στο δρόμο της την Μπενφίκα.

Οι δυο τους θα συναντηθούν σε νοκ άουτ αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου.

Αν ο ΠΑΟΚ περάσει και αυτό το εμπόδιο δεν θα χρειαστεί να περιμένει την αυριανή κλήρωση των play off για να μάθει το ζευγάρι του, αφού ήδη το γνωρίζει.

Αν ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης καταφέρει και περάσει στους ομίλους του Champions League, τότε τα έσοδά του θα εκτοξευτούν στα 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μία θέση στα play offs αξίζει πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Το "αντίο" από την Super League και από ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ στον Σ.Θεοδωρίδη

Θρήνος επικρατεί στον χώρο του ποδοσφαίρου μετά από τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης προέβη σε δήλωση για τον θάνατο του, θέλοντας να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του.

Η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη: «Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για τον χαμό του Σάββα Θεοδωρίδη. Υπήρξε μία από τις πλέον εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, που αγάπησε με πάθος και υπηρέτησε με αυταπάρνηση μέχρι το τέλος της ζωής του την αγαπημένη του ομάδα. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό στη μνήμη του. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του! Φίλε Σάββα, καλό σου ταξίδι»

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Σάββα Θεοδωρίδη: «H οικογένεια της ΑΕΚ, η διοίκηση της ΠΑΕ, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αποχαιρετάμε σήμερα με σεβασμό έναν μεγάλο αντίπαλο! Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον χαμό του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος αφιέρωσε με πάθος και ανιδιοτέλεια ολόκληρη τη ζωή του στον Ολυμπιακό, ως ποδοσφαιριστής αλλά και διοικητικός παράγοντας, και σφράγισε, με τον δικό του τρόπο, μία ολόκληρη εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απευθύνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του. Αιωνία του η μνήμη».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του Σάββα Θεοδωρίδη».

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένειά του με ανάρτησή του στα social media και εξέφρασε τα δικά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη» αναφέρει η ανακοίνωση του Δικεφάλου.

Τέλος, ανακοίνωση εξέδωσε και η Super League αναφέροντας: «Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει γράψει τη δική του ιστορία για δεκαετίες, τόσο ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, όσο και ως διοικητικός του παράγοντας και με την αγάπη για την ομάδα του και το ποδόσφαιρο, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share