Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Θετικοί ο Γιάννης Αϊδινιώτης και η σύζυγός του

Το μήνυμα αισιοδοξίας του προπονητή πυγμαχίας

31 Αυγούστου 2020 09:59
Κορωνοϊός: Θετικοί ο Γιάννης Αϊδινιώτης και η σύζυγός του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γιάννης Αϊδινιώτης, με τον άλλοτε προπονητή πυγμαχίας του Παναθηναϊκού να ανακοινώνει πως ο ίδιος και η σύζυγός του, Μαρία Καϊάφα ενημερώθηκαν από τον ΕΟΔΥ για τα αποτελέσματα του τεστ, με αμφότερους να είναι μολυσμένοι.

Ο Αϊδινιώτης πραγματοποίησε σχετική δημοσίευση στο Facebook με ένα όμορφο μήνυμα αισιοδοξίας, ζητώντας από άπαντες να είναι προσεκτικοί και να κάνουν οπωσδήποτε τεστ, αν έχουν κάποιο από τα συμπτώματα, ενώ πρόσφατα βρέθηκε κρούσμα στους «πράσινους».

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Οταν περιμενεις το αποτελεσμα του τεστ. Και σε περνουν τηλ 11/30 το βραδυ και σου λενε ειστε θετικος κυριε Αδινιωτη και κυρια Καιαφα. Δεν θες να το πιστεψεις . Το κοιτας ψυχραιμα σαν Κοουτς και σχεδιαζεις τις επομενες κινησεις βασει πρωτοκολλου..Δεν μας πιανει πανικος ο πανικος ειναι ο χειροτερος συμβουλος.Υπομονη επιμονη να νικησουμε αυτον τον υπουλο εχθρο.Οσο για αυτους που δεν πιστευουν οτι δεν υπαρχει ιος ενα εχω να τους πω .Ο εχθρος ειναι αορατος και παντου. Για αυτο Καραντινα μακρια απο κοσμο να μην μολυνουμε τους συνανθρωπους μας.Και εαν εχετε το παραμικρο συμπτωμα αμεσως για τεστ.οπως λεμε και στην προπονητικη καλυτερα να προλαβεις παρα να διορθωσεις...».

Οταν περιμενεις το αποτελεσμα του τεστ.Και σε περνουν τηλ 11/30 το βραδυ και σου λενε ειστε θετικος κυριε Αδινιωτη και...

Posted by Giannis Aidiniotis on Sunday, August 30, 2020

Θετική υπάλληλος γηροκομείου στο Μοσχάτο με 67 ηλικιωμένους

Σε καραντίνα τίθεται οίκος ευγηρίας στο Μοσχάτο, όταν μια 28χρονη υπάλληλο βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η 28χρονη ενημέρωσε τη μονάδα, που με τη σειρά της ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ.

Η νοσηλεύτρια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, ενώ μέχρι στιγμής κανείς άλλος στη δομή δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα.

Στο γηροκομείο, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, διαμένουν 67 ηλικιωμένοι και μέχρι στιγμής δεν επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος ή η έξοδος. Τηρείται αυστηρό πρωτόκολλο προφύλαξης κατά της διασποράς του κορωνοϊού και αύριο, Δευτέρα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται να μεταβεί στο γηροκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νοσηλεύτρια ανέβασε πυρετό την Παρασκευή πηγαίνοντας να εργαστεί. Μετέβη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού το οποίο βγήκε θετικό χθες, Σάββατο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share