Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φέρνει πανικό το ΝΒΑ: Συζητήθηκε ακόμη και το μποϊκοτάρισμα όλης της διοργάνωσης

Ιστορικές στιγμές για το πρωτάθλημα

27 Αυγούστου 2020 08:22
Φέρνει πανικό το ΝΒΑ: Συζητήθηκε ακόμη και το μποϊκοτάρισμα όλης της διοργάνωσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο ΝΒΑ γράφονται ιστορικές στιγμές, με τους χθεσινούς (26/8) αγώνες να αναβάλλονται μετά τον ξεσηκωμό, που έφεραν οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ στην τελευταία σύσκεψη των παικτών συζητήθηκε, τόσο το να τελειώσει άμεσα η τρέχουσα σεζόν όσο και το μποϊκοτάρισμα της επόμενης, σε αντίδραση για τον νέο θάνατο Αφροαμερικανού από αστυνομικά πυρά.

Όπως αναφέρθηκε από τον δημοσιογράφο, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο αν θα συνεχίσουν με τα πλέι οφ ή αν θα τελειώσουν τώρα την σεζόν στο ΝΒΑ. Αυτό που βγαίνει μέχρι τώρα είναι ότι πιθανότατα δεν θα κατέβουν να παίξουν ούτε στους αγώνες της Πέμπτης (27/8), αλλά δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Με βάση το πρόγραμμα σήμερα θα γίνουν οι έκτοι αγώνες στα ζευγάρια Γιούτα-Ντένβερ, Ντάλας-Κλίπερς αλλά και ο πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά της Ανατολής ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Ράπτορς.

Στην ψηφοφορία που έγινε για το αν θα τελειώσει από τώρα η σεζόν, μάλιστα, σύμφωνα με τον Σαμς Χαράνια αυτή την φορά, οι Λέικερς και οι Κλίπερς, στην ψηφοφορία που έγιναν ανάμεσα στις ομάδες που συνεχίζουν στα πλέι φο, ψήφισαν να δοθεί τώρα ένα τέλος στην σεζόν και να μην συνεχιστούν οι αγώνες.

Οι υπόλοιπες ομάδες ψήφισαν στην συνέχεια της σεζόν και πλέον κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις, αν τελικά οι δύο ομάδες του Λος Άντζελες κατέβουν να παίξουν. Ο Λεμπρόν Τζέιμς πρις αποχωρήσει ζήτησε από τους ιδιοκτήτες να είναι πιο ενεργοί και να βοηθήσουν τους παίκτες.

Ο Άντονις Χάσλεμ των Χιτ μιλώντας στην σύσκεψη είπε χαρακτηριστικά: «Αν δεν κατέβουν οι Λέικερς και οι Κλίπερς πως θα συνεχιστεί η σεζόν;»

Συζητήθηκε μέχρι και το lock out

Οι παίκτες συζήτησαν αρκετά θέματα όσον αφορά την επόμενη κίνηση τους, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να γίνει ακόμη μία σύσκεψη τους, ώστε να πάρουν οριστικές αποφάσεις.

Όσον αφορά τα θέματα συζητήσεις η Ένωση των Παικτών ενημέρωσε όσους βρέθηκαν στην συνάντηση και για τις οικονομικές επιπτώσεις όσον αφορά την απόφαση για την μη ολοκλήρωση της σεζόν.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε επίσης είναι η πιθανότητα του lock out για την νέα σεζόν, με την προοπτική να ολοκληρωθεί αυτή που είναι σε εξέλιξη.

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share