Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πήρε... το πρώτο ο Γιάννης: Κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς στο ΝΒΑ

Πάει τώρα και για MVP

26 Αυγούστου 2020 13:58
Πήρε... το πρώτο ο Γιάννης: Κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς στο ΝΒΑ
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε... το πρώτο του βραβείο, με τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να αναδεικνύεται σε κορυφαίο αμυντικό της χρονιάς στο ΝΒΑ, όντας έτοιμος για δεύτερη σερί χρονιά να γίνει και MVP, ενώ τη στιγμή που επέστρεφε το πρωτάθλημα διάλεξε ένα ιδιαίτερο μήνυμα για την φανέλα του.

Αυτό, μάλιστα, είναι κάτι που που μόλις δύο παίκτες έχουν πετύχει στο παρελθόν στο ΝΒΑ. Ο Μάικλ Τζόρνταν την περίοδο 1987-88 και ο Χακίμ Ολάζουον την σεζόν 1993-94.

Ο Γιάννης στις δηλώσεις του είπε: «Είναι ωραίο που παίρνω το βραβείο που είχε ο συμπαίκτης μου, Μπρουκ Λόπεζ. Χωρίς τον Θεό δεν θα ήμουν εδώ, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι κάνω στο παρκέ και στην προπόνηση. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την αγάπη και την συμπαράσταση τους. Επίσης τον κόουτς Μπαντ (σ.σ. Μπουντενχόλζερ) και τους συνεργάτες του που μας δίνουν το αγωνιστικό πλάνο και κάνουν την δουλειά μας πιο εύκολη. Επίσης τους συμπαίκτες μου, ξέρω ότι το όνομα μου είναι σε αυτό το τρόπαιο, αλλά το αξίζουν όλοι. Η άμυνα στηρίζεται στην εμπιστοσύνη, στο ότι πιστεύουμε ο ένας στον άλλο και τον βοηθάμε. Κι γι' αυτό ήμαστε η καλύτερη αμυντική ομάδα στο ΝΒΑ. Ευχαριστώ και τον Μπρουκ Λόπεζ που με καλύπτει κάθε βράδυ. Επίσης τους Μπακς και τους φιλάθλους που μας στηρίζουν.

«Μετά το πρωτάθλημα πάμε όλοι...» - Έδωσε το σύνθημα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το σύνθημα για πρωτάθλημα στους Μιλγουόκι Μπακς, ελπίζοντας πως αυτοί θα είναι οι πρωταθλητές του ΝΒΑ και αναφέροντας, μάλιστα, πού θα το γιορτάσουν, εφόσον η δράση επανέλθει.

Εν ολίγοις, ο «Greek Freak» έχει δημιουργήσει το δικό του σενάριο στο μυαλό του για το φινάλε της σεζόν. Ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά τίτλος με τους Μπακς και αμέσως μετά όλη η ομάδα διακοπές στη Μύκονο.

«Μόλις κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα πάρουμε το τρόπαιο και μερικά πούρα να τα καπνίσουμε σαν τον Μάικλ Τζόρνταν. Και μπορούμε να το κάνουμε αυτό όλοι μαζί στη Μύκονο» είπε ο Greek Freak σε συνέντευξη που παραχώρησε και πρόσθεσε ότι: «Η Μύκονος είναι ένα απ' τα καλύτερα ελληνικά νησιά. Είναι νησί για πάρτι και πρέπει να πας με... αντροπαρέα. Δεν είναι και τόσο για να πας με τον έτερον ήμισυ. Έχουμε, για παράδειγμα, τη Σαντορίνη που είναι πραγματικά ρομαντικό μέρος. Εχει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο. Εκεί μπορείς να πας με το έτερον ήμισυ». Η καλύτερη διαφήμιση από τον Γιάννη για την Ελλάδα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share