Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κλωτσιές και τραμπουκισμούς αστυνομικού καταγγέλλει ο Μαγκουάιρ: «Η καριέρα σου τελείωσε...»

Τι απαντούν οι αστυνομικοί;

25 Αυγούστου 2020 14:36
Κλωτσιές και τραμπουκισμούς αστυνομικού καταγγέλλει ο Μαγκουάιρ: «Η καριέρα σου τελείωσε...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Φοβερές καταγγελίες έρχονται στο δικαστήριο από το δικηγόρο του Χάρι Μαγκουάιρ, με τον εκπρόσωπο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αναφέρει πως, στη διάρκεια της σύλληψής του, ένας εκ των αστυνομικών τον κλώτσησε και τον τραμπούκισε στη Μύκονο.

«Η καριέρα σου τελείωσε», φέρεται να είναι μία από τις ατάκες του αστυνομικού προς τον παίκτη. Ο Μαγκουάιρ, βέβαια, λίγο πριν από την επίθεση μοιάζει να του είπε: «Ξέρεις ποιος είμαι; Είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Η δίκη έχει, λοιπόν, ξεκινήσει στη Σύρο με τους αστυνομικούς επίσης να καταγγέλλουν βίαιη συμπεριφορά από την πλευρά του παίκτη. Σύμφωνα με τον αστυνόμο Μικολό Κολιό, ο Μαγκουάιρ τους έβρισε και τους έσπρωξε, στη διάρκεια του καβγά, όπου αλλοδαπός μοιάζει να επιτέθηκε στην αδελφή του, όπως διαδίδει η Sun.

Ο Έλληνας δικηγόρος είχε ζητήσει αναβολή, καθώς προστέθηκαν νέα στοιχεία στη δικογραφία και ο ίδιος ανέφερε ότι δεν πρόλαβε να τα μελετήσει. Το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό και έτσι η δίκη διεξάγεται κανονικά.

Ο Μαγκουάιρ υπενθυμίζουμε, ότι συνελήφθη στη Μύκονο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε καβγά στο νησί και σε βάρος του, αλλά και του αδερφού του και φίλου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη κατά συρροή και εξύβριση κατά συρροή.

Επίσης, σε βάρος του 27χρονου σέντερ μπακ και του φίλου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για δωροδοκία υπαλλήλου κατά συρροή και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλου.

Η ποινή που αντιμετωπίζουν είναι μέχρι και τρία χρόνια φυλάκισης με το δικαίωμα αναστολής, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο φυλάκισης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share