Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού

Τέθηκε ήδη σε καραντίνα

22 Αυγούστου 2020 20:31
Θετικός στον κορωνοϊό ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού

Δέυτερο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού καθώς ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Τζολάκης βρέθηκε θετικός στον ιό. Ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών ήδη έχει τεθεί σε καραντίνα και ακολουθεί το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις. Ωστόσο, ένα κρούσμα έχει επιβεβαιωθεί και στον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Σημειώνεται πως πριν λίγες μέρες επίσης θετικός στον ιό είχε βρεθεί ο αμυντικός Ρούμπεν Σεμέδο. Πάντως τα υπόλοιπα τεστ των παικτών των Πειραιωτών βγήκαν αρνητικά.

Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης της ΑΕΚ

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε παίκτης της ΑΕΚ, με την ομάδα να ενημερώνει για το γεγονός, τη στιγμή που βρίσκεται για προετοιμασία στα Ιωάννινα.

Το αποτέλεσμα, όπως ανακοίνωσε η Ένωση, ήταν να σταματήσει η προετοιμασία προσωρινά, με σκοπό να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του ιού. Οι υπόλοιποι παίκτες, φυσικά, όπως και το επιτελείο θα υποβληθούν σε τεστ.

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι αθλητής της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας.

Tα υπόλοιπα μέλη και οι αθλητές πρόκειται να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.

Προδήλως διεκόπη η προετοιμασία της Ομάδας.

H AΕΚ ΒC εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Βρέθηκε κρούσμα και στη Λίβερπουλ

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λίβερπουλ, αφού άνθρωπός της βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με την ομάδα αυτή τη στιγμή να προπονείται στο Σάλτσμπουργκ για την προετοιμασία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τεστ θα συνεχιστούν στην ομάδα, αλλά παρά το κρούσμα οι προπονήσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν, ενώ βρίσκονται σε αναμονή της επιβεβαίωσης του θετικού τεστ, ενώ πρόσφατα μεγάλη μάχη έδωσε μια δόξα του συλλόγου.

Το σκηνικό αυτό συμβαίνει μόλις 11 μέρες πριν από τον τελικό του Community Shield με την Άρσεναλ, ενώ στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share