Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μύκονο

Τι συνέβη;

21 Αυγούστου 2020 12:42
Συνελήφθη ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μύκονο

Χειροπέδες πέρασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής αστυνομικοί στην Μύκονο στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ. Παράλληλα, από σήμερα τίθενται σε ισχύ τα νέα αυστηρά μέτρα στο νησί κατά της πανδημίας.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ εντοπίστηκε από αστυνομικούς έξω από μπαρ μετά από άγριο επεισόδιο που φέρεται να είχε με άλλους Άγγλους στο «νησί των ανέμων».

Κατά πληροφορίες πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ότι δύο παρέες Άγγλων τσακώνονταν έξω από μπαρ.

Όταν οι αστυνομικοί παρενέβησαν για να σταματήσει ο καβγάς, τρία άτομα από τη μια παρέα των Άγγλων επιτέθηκαν στους άνδρες της ΕΛΑΣ και λεκτικά και ασκώντας σωματική βία. Αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να προσαγάγουν τους τρεις Άγγλους - ανάμεσά τους και ο κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ - στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου.

Ακόμα και εκεί, όμως, οι τρεις προσαχθέντες συνέχισαν να προκαλούν ενώ επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

"Αυτή τη στιγμή βλέπω τον εαυτό μου εκτός..." - Η αποκάλυψη "βόμβα" του Λιονέλ Μέσι

Ο Ρονάλντ Κούμαν φαίνεται να έχει πάρει το θέμα της παραμονής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα προσωπικά ωστόσο αυτό φαίνεται ότι δεν θα έχει αίσιο τέλος μιας και ο Αργεντίνος άσος είναι πιο κοντά από ποτέ στο να αποχωρήσει από τους Καταλανούς.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός RAC και αναπαράγει σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος ο Λιονέλ Μέσι συναντήθηκε με τον νέο τεχνικό της ομάδας Ρονάλντ Κούμαν και φαίνεται να του μετέφερε ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν ο άσος της στρογγυλής θεάς έκανε μια κίνηση ανθρωπιάς και δώρισε 1 εκ. ευρώ σε νοσοκομεία για την καταπολέμηση της πανδημίας.

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή βλέπω τον εαυτό μου περισσότερο εκτός ομάδας παρά εντός» είπε ο Μέσι στον Κούμαν. Παρ' όλα. αυτά, παραδέχθηκε πως δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες προκειμένου να φύγει άμεσα. «Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω του συμβολαίου μου με τον σύλλογο» είπε χαρακτηριστικά ο Μέσι, ο οποίος διέκοψε τις διακοπές του προκειμένου να συναντηθεί με τον Ολλανδό προπονητή.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share