Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε ο Ανδρέας Βουρλιώτης

«Βαρύ» πένθος στο σύλλογο

20 Αυγούστου 2020 15:44
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε ο Ανδρέας Βουρλιώτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος βυθίστηκε και πάλι ο Ολυμπιακός, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Ανδρέας Βουρλιώτης, που ήταν επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας.

Η ομάδα του Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη στιγμή που σπαράζουν καρδιές στην κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Βουρλιώτη.

Ο πρώην (επί 21 συναπτά έτη) φροντιστής της ομάδας μας "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/08 στις 10:30 στον Άγιο Γεράσιμο στο Σχιστό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ρούμπεν Σεμέδο

Συναγερμός σήμανε στον Ολυμπιακό, αφού ο Ρούμπεν Σεμέδο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λίγη ώρα μετά και το θετικό τεστ για παίκτη της ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού έχει ήδη απομονωθεί και ακολουθεί το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, θυμίζουμε πως δεν είχε δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου. Κι αυτό γιατί είχε προκύψει ένα πρόβλημα με τις πτήσεις με αποτέλεσμα να μην είναι την Τρίτη στου Ρέντη.

Ετσι δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν από την ομάδα και μετά το τεστ, όταν και γνωστοποιήθηκε ότι είναι θετικό, ο Πορτογάλος απομονώθηκε.

Θετικός στον κορωνοϊό και μπασκετμπολίστας της ομάδας

Συναγερμός σήμανε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς μέσω των τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα ενόψει της έναρξης προετοιμασίας, ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε θετικός. Ο Έλληνας φόργουορντ είναι ασυμπτωματικός και αμέσως τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊο και βρέθηκε θετικός.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, αναρρώνει απομονωμένος στο σπίτι του και η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας.

Καλή ανάρρωση Κώστα!».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share