Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτος χαμός: Άγριο «ξύλο» σε φιλικό Λαμίας-Παναιτωλικού

Τρομερό!

20 Αυγούστου 2020 13:42
Απίστευτος χαμός: Άγριο «ξύλο» σε φιλικό Λαμίας-Παναιτωλικού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στη Λαμία, καθώς υπήρξε άγριο «ξύλο» σε φιλικό αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της τοπικής ομάδας και του Παναιτωλικού.

Σε ένα παιχνίδι όπου δεν υπήρχε η παραμικρή ένταση ένα σκληρό μαρκάρισμα παραλίγο να το τινάξει στον αέρα. Μπεχαρανο και Μεντόζα αντάλλαξαν… μπουκέτα, ενώ πρόσφατα υπήρξε φοβερή συμπλοκή μεταξύ 16 ατόμων.

Αμεσα οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους αλλά και οι πάγκοι των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και το επεισόδιο δεν πήρε έκταση. Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τους δύο ποδοσφαιριστές με κόκκινη κάρτα για να ολοκληρωθεί λίγο μετά στο 1-1.

Το θέμα θεωρείται ήδη λήξαν ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της Λαμίας, Γιώργος Πετράκης. Από πλευράς Παναιτωλικου δεν θέλησε κάποιος να κάνει δηλώσεις.

Πηγή: Lamianow.gr

Εικόνες-ντροπή στην Καλλιθέα! Ξύλο και μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε οπαδούς! (videos)

Απίστευτο, όπως το ξύλο σε διαιτητή στην Κέρκυρα, ήταν το περιστατικό σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Καλλιθέα, με τους οπαδούς των δύο αντιπάλων ομάδων να επιδίδονται σε μάχες σώμα με σώμα, με τις εικόνες να αποτελούν ντροπή.

Οπαδοί αφιονισμένοι, έτοιμοι να ικανοποιήσουν τα πολεμοχαρή τους ένστικτα μεταβάλλοντας σε …στίβο «μάχης» τον περιβάλλοντα χώρο ενός γηπέδου(στην προκειμένη περίπτωση το «Ελ Πάσο») έκαναν την εμφάνιση τους την Κυριακή(8/2) στο παιχνίδι της Καλλιθέας με τον Εθνικό για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Στο ημίχρονο του αγώνα εκτυλίχθηκαν εικόνες ντροπής με οπαδούς των δυο ομάδων αρχικά να ανταλάσουν ύβρεις, στην συνέχεια να πετούν αντικείμενα και στο τέλος να ακολουθούν μάχες σώμα με σώμα με ρόπαλα και ξύλα στα χέρια. Το περιστατικό που κατέγραψαν οι κάμερες έλαβε χώρα στο γηπεδάκι του μπάσκετ, έξω από τη θύρα όπου φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί του Εθνικού στο «Ελ Πάσο».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share