Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Europa League: Στον τελικό η Σεβίλλη - Νίκησε με ανατροπή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Video)

Δείτε τα γκολ

17 Αυγούστου 2020 00:11
Europa League: Στον τελικό η Σεβίλλη - Νίκησε με ανατροπή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στα χέρια των παικτών της Σεβίλλης κατέληξε το πρώτο εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό του Europa League, καθώς το βράδυ της Κυριακής η ομάδα της Ανδαλουσίας επιβλήθηκε με ανατροπή 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον ημιτελικό, που διεξήχθη στην Κολωνία. Ενώ, χθες η Μάντσεστερ Σίτι έκανε κακή εμφάνιση απέναντι στη Λιόν και το... πλήρωσε, μένοντας εκτός των ημιτελικών του Champions League.

Mε τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν πέναλτι στο 7ο λεπτό, όταν ο Ράσφορντ ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ντιέγκο Κάρλος. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος στο 8' έδωσε το προβάδισμα στους Άγγλους.

Εν συνεχεία η ομάδα της Ανδαλουσίας πήρε τα «ηνία» στο παιχνίδι, πίεσε το συγκρότημα του Σόλσκιερ και έφτασε στην ισοφάριση στο 26ο λεπτό, όταν σε αντεπίθεση ο Ρεγκιλόν έβγαλε από τα πλάγια μία παράλληλη σέντρα και ο -αφύλακτος- Σούσο με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε πολύ δυνατά στο β' ημίχρονο και άρχισε να πολιορκεί τα καρέ του Μπόνο, ο οποίος ενήργησε σωτήρια σε ανεπανάληπτα τετ α τετ των Γκρίνγουντ (46') και Μαρσιάλ (53'), έχοντας αποκρούσε και σουτ του τελευταίου στο 50'.

Στο 78ο η Σεβίλλη έκανε την ολική ανατροπή, πετυχαίνοντας το γκολ που έμελλε να της χαρίσει την πρόκριση. Ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι έβγαλε μία σέντρα και ο Ντε Γιονγκ εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας των Άγγλων με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Σεβίλλη: Μπουνου, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ρεγκιλόν, Μπανέγα, Φερνάντο, Τζορνταν (87' Γκούντελι), Σούσο, Εν Νεσίρι (55' Ντε Γιόνγκ), Οκάμπος (55' Μουνίρ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπισάκα (88' Φονσού-Μενσά), Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γουίλιαμς (88' Τζέιμς), Φρεντ, Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Πογκμπά, Ράσφορντ (88' Μάτα), Μαρσιάλ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share