Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ: Πέθανε 17χρονος ποδοσφαιριστής

Κατέρρευσε στο γήπεδο

16 Αυγούστου 2020 20:46
Σοκ: Πέθανε 17χρονος ποδοσφαιριστής
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ στη Ρωσία καθώς ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Olympic, Μιχαΐλ Κολόσοβ, κατέρρευσε στη διάρκεια της προπόνησης στο γήπεδο «Rublevo», έχασε τις αισθήσεις του κι έπεσε στο έδαφος.

Έπειτα από τις πρώτες βοήθειες η καρδιά του άρχισε πάλι να χτυπάει, ωστόσο στη διάρκεια της διακομιδής στο νοσοκομείο κατέληξε. Βαρύ πένθος επικρατεί και στο ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω του θανάτου 21χρονου ποδοσφαιριστή.

O ποδοσφαιριστής δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, είχε περάσει όλα τα ιατρικά τεστ, με την οικογένεια του να τονίζει πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος, μιας και το ασθενοφόρο εμφανίστηκε έπειτα από 20 λεπτά.

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε 20χρονος ποδοσφαιριστής

Θρήνος επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή, Χρήστου Κρημνιανιώτη, ο οποίος αγωνίζονταν στην Ελπίδα Πολυγύρου. Ενώ, μπλεγμένος σε υπόθεση δολοφονίας βρίσκεται πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Τον άτυχο ποδοσφαιριστή «αποχαιρέτησαν» τόσο η ΕΠΣ Χαλκιδικής όσο και ο Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Χαλκιδικής, ο 20χρονος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Ο Πρόεδρος , τα μέλη και το προσωπικό της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Χρήστου Κρημνιανιώτη, ενός παιδιού μόλις 20 ετών το οποίο τίμησε με την παρουσία του το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής. Συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας του και στους συγγενείς του εκλιπόντος. Καλό Παράδεισο.

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε θρυλικός παίκτης του Άγιαξ

Θλίψη επικρατεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς πέθανε θρυλικός παίκτης του Άγιαξ, βυθίζοντας στο πένθος όλη την κοινότητα του αθλήματος.

Ο Βιμ Σούρμπιρ, συγκεκριμένα, απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών. Ο διεθνής δεξιός μπακ-χαφ του μεγάλου Αγιαξ της δεκαετίας του ’70 και της εθνικής Ολλανδίας, νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στην εντατική νοσοκομείου του Αμστερνταμ, ύστερα από εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ ένας ακόμη μύθος του ποδοσφαίρου έχασε τη ζωή του προ ημερών.

Ο Ζόρντι Κρόιφ, γιος του θρυλικού Γιόχαν Κρόιφ, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Έφυγε ένας μεγάλος άσος του Αγιαξ και της εθνικής ομάδας και ένας μεγάλος φίλος», ήταν η ανάρτηση του για τον Σουρμπίρ, ο οποίος είναι δεύτερος σε συμμετοχές στην ιστορία του Αγιαξ με 392 παιχνίδια και, μετά από 13 χρόνια σπουδαίας καριέρας στην ομάδα του Αμστερνταμ, έπαιξε σε Σάλκε, Μετς, Λος Αντζελες Άτζεκς, Σπάρτα Ρότερνταμ και Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς.

Στην καριέρα του, κατέκτησε εφτά πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα, τρία κύπελλα πρωταθλητριών, δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο, όλα με τη φανέλα του Αγιαξ, ενώ ήταν στη δεύτερη θέση με την Ολλανδία στα Μουντιάλ του 1974 και του 1978.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share