Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Champions League: Ιστορικός διασυρμός της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου - Την ταπείνωσε με σκορ 8-2! (Video)

Δείτε όλα τα γκολ

14 Αυγούστου 2020 23:50
Champions League: Ιστορικός διασυρμός της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου - Την ταπείνωσε με σκορ 8-2! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι η Μπάγερν Μονάχου ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα με 8-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League. Ενώ, χθες οι «ταύροι» της Λειψίας και του Γιούλιαν Νάγκελσμαν προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Champions League νικώντας στη Λισαβόνα την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1

Με ένα ανεπανάληπτο και συνάμα ιστορικό πρώτο ημίχρονο, όπου η Μπάγερν Μονάχου έβαλε 4 γκολ(!) στην Μπαρτσελόνα, οι Γερμανοί έβαλαν τις βάσεις για τη μεγάλη πρόκριση στο Final-4 του Champions League, καθώς έβαλε άλλα 4 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για το συνολικό 8-2 σε ένα απίθανο παιχνίδι!

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι απόψε, οι «μπλαουγκράνα« δεν είχαν δεχθεί ποτέ σε ευρωπαϊκό τους παιχνίδι τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο μιας αναμέτρησης, αλλά η φετινή καταπληκτική Μπάγερν το πέτυχε και αυτό.

Τα τελευταία 67 χρόνια, μάλιστα, αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά σε επίσημο αγώνα των Καταλανών που δέχονται τέσσερα τέρματα σε πρώτο ημίχρονο. Η προηγούμενη ήταν στις 13 Φεβρουαρίου του 1994, πριν από 26 χρόνια δηλαδή, όταν η Σαραγόσα είχε νικήσει με 6-3 στο «Ρομαρέδα».

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μίλερ όμως η Μπαρσελόνα ισοφάρισε άμεσα στο έκτο λεπτό με αυτογκόλ του Αλάμπα.

Στη συνέχεια η Μπάγερν ήταν καταιγιστική και βρήκε άλλα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Πέρισιτς (22’), Γκνάμπρι (27’) και Μίλερ (31’).

Η Μπαρσελόνα μείωσε σε 4-2 με τον Σουάρες στο 57ο λεπτό όμως το 5-2 δεν άργησε να γίνει με τον Κίμιχ στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης. Το τελικό 8-2 διαμόρφωσε ο Λεβαντόφσκι στο 82ο λεπτό και ο Κουτίνιο στο 85ο και 88ο λεπτό.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού της Μάντεστερ Σίτι και της Λιόν που αγωνίζονται αύριο (15/08 – 22:00). Η αναμέτρηση για τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (19/08 – 22:00).

Μπαρσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Άλμπα, Πικέ, Λενγκλέ, Μπούσκετς (Φατί 70'), Σέρχι Ρομπέρτο (Γκριεζμαν 46'), Βιδάλ, Μέσι, Ντε Γιονγκ, Σουάρες

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Κίμιχ, Αλάμπα, Ντέιβις (Ερνάντεζ 84'), Μπόατενγκ (Ζίλε 76'), Γκορέτσκα (Τολισό 84'), Πέρισιτς (Κομάν 67'), Τιάγκο, Γκνάμπρι (Κουτίνιο 75'), Μίλερ, Λεβαντόφσκι

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share