Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: Καλύπτει το δεξί του άκρο με τον Φακούντο Σάντσες

Νέα μεταγραφή για τους «πράσινους»

14 Αυγούστου 2020 13:40
Παναθηναϊκός: Καλύπτει το δεξί του άκρο με τον Φακούντο Σάντσες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε νέα μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συμφώνησε με τον 30χρονο Φακούντο Σάντσες, ο οποίος θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνάς του.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού παρακολουθούσαν καιρό τον έμπειρο δεξιό μπακ και κατέληξαν τελικά σε αυτή την επιλογή, θεωρώντας πως έχει τα χαρακτηριστικά που ζητούσε ο Ντάνι Πογιάτος για τη θέση: εμπειρία, δύναμη και παραστάσεις από ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Αργεντινής. Συν τοις άλλοις ας μην ξεχνάμε πως οι «πράσινοι» έχουν και πολύ καλή παράδοση με ποδοσφαιριστές από τη «χώρα του τανγκό», ενώ προ ημερών ανακοίνωσαν κι άλλη μεταγραφή.

Με αυτόν τον τρόπο ο Παναθηναϊκός κλείνει μία πολύ σημαντική «τρύπα» στο ρόστερ του από την αρχή κιόλας της προετοιμασίας, αφού με τις αποχωρήσεις των Γιόχανσον, Αποστολάκη, Βαγιαννίδη, είχε μείνει «γυμνός» στο δεξί άκρο της άμυνας κι αναζητούσε δύο παίκτες στη συγκεκριμένη θέση.

Πηγή: Sdna.gr

Mina Milutinovic: Η εκρηκτική Σέρβα που θα «βάλει φωτιά» στα ελληνικά γήπεδα

Η σύντροφος του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ένας καλός λόγος να βλέπεις μπάσκετ!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο άκουσμα της είδησης ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη χώρα μας ο Νεμάνια Νέντοβιτς ενθουσιάστηκαν. Πρόκειται για ένα τεράστιο ταλέντο, αρκεί να το αποδείξει και μέσα στο παρκέ..

Οι υπόλοιποι όμως ενθουσιαστήκαμε ακόμη περισσότερο μόλις μάθαμε ποια είναι η σύντροφός του. Η Mina Milutinovic σίγουρα θα ανεβάσει επίπεδο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, όποτε και αν αυτές ανοίξουν για το κοινό.

Το εντυπωσιακό μοντέλο, διαθέτει ένα εκπληκτικό κορμί, το οποίο μας αποκαλύπτει συχνά στο Instagram, με σeξι πόζες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share