Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Champions League: Στα ημιτελικά οι «ταύροι» - Συνεχίζεται το όνειρο της Λειψίας (Video)

Νίκησε 2-1 την Aτλέτικο και προκρίθηκε στους «4» - Δείτε τα γκολ

14 Αυγούστου 2020 00:44
Champions League: Στα ημιτελικά οι «ταύροι» - Συνεχίζεται το όνειρο της Λειψίας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι «ταύροι» του Γιούλιαν Νάγκελσμαν προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Champions League νικώντας στη Λισαβόνα την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1. Ενώ, έγινε γνωστή η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champios League.

Η γερμανική ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Παρί Σεν Ζερμέν σε έναν πολύ ενδιαφέροντα ημιτελικό, με τη Λειψία να φτάνει στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μόλις στο 4’ ο Χάστελνμπεργκ σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, με την Ατλέτικο να απαντάει με την κεφαλιά του Σάβιτς στο 10', ενώ στο 13' ήταν η σειρά του Καράσκο να απειλήσει με σουτ από αριστερά, σε ένα πρώτο μέρος που γενικά κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Στο 51' οι Γερμανοί αφού κυκλοφόρησαν εξαιρετικά την μπάλα, ο Ζάμπιτσερ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ντάνι Όλμο με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι νίκησε τον Γιαν Όμπλακ και άνοιξε το σκορ.

Στην πρώτη φάση τους στο β' μέρος οι «ροχιμπλάνκος» πήραν πέναλτι. Εξαιρετική προσπάθεια του Ζοάο Φέλιξ στο 69’, με τον Κλόστερμαν να τον κόβει αντικανονικά και τον νεαρό Πορτογάλο να το εκτελεί εύστοχα για το 1-1.

Έτσι, φτάσαμε στο 88' όταν ο Ζάμπιτσερ με πολύ ωραία ενέργεια ξεδίπλωσε την ομάδα του, ο Ανχελίνο βρήκε τον Άνταμς, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Σάβιτς, άλλαξε πορεία κι έστειλε τη Λειψία στα ημιτελικά του Champions League.

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλάσι, Χάλστενμπεργκ, Ουπαμεκανό, Κλόστερμαν, Ανχελίνιο, Σάμπιτσερ (90+2' Μουκιέλε), Καμπλ, Λάιμερ (72' Άνταμς), Ενκουνκού (82' Αϊνταρά), Πόουλσεν, Ντάνι Όλμο (82' Σικ)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Χιμένες, Ρενάν Λόντι, Καράσκο, Σαούλ, Ερέρα (58' Ζοάο Φέλιξ), Κόκε, Ντιέγκο Κόστα (72' Μοράτα), Γιορέντε.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share