Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Europa League: Στα ημιτελικά Σαχτάρ και Σεβίλλη - Δείτε όλα τα γκολ (Video)

Εκτός Βασιλεία και Γουλβς

12 Αυγούστου 2020 02:09
Europa League: Στα ημιτελικά Σαχτάρ και Σεβίλλη - Δείτε όλα τα γκολ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συμπληρώθηκε το «παζλ» της ημιτελικής φάσης του Europa League, με τις Σεβίλλη και Σαχτάρ Ντόνετσκ να παίρνουν τα τελευταία εισιτήρια, που οδηγούν στους «4» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ, αντίστοιχα.

Γουλβς - Σεβίλλη 0-1

Ο αγγλικός σύλλογος, ο οποίος ως γνωστόν στη φάση των «16» απέκλεισε τον Ολυμπιακό, ηττήθηκε με 1-0 από τους Ανδαλουσιανούς στο Ντούισμπουργκ, με τον Οκάμπος να λύνει τον «γόρδιο δεσμό» για την ομάδα του στο 89'.

Επιθετικός μονόλογος ήταν το ματς για τη Σεβίλλη απέναντι στους «λύκους», που αρκούνταν μόνο στο να αμύνονται, ωστόσο έπρεπε να περιμένει έως το τέλος της αναμέτρησης για να λυτρωθεί και να πάρει την πρόκριση.

Άξιο αναφοράς πάντως είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο είχε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι, που κέρδισε μόλις στο 11ο λεπτό και καταλογίστηκε για το αντικανονικό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή του Ντιέγκο Κάρλος στον Τραορέ.

Ωστόσο ο Ραούλ Χιμένες, που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Μπόνο, ο οποίος απομάκρυνε την μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

ΓΟΥΛΒΣ (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σάις, Ντόχερτι, Ντεντόνκερ, Νέβες, Μοουτίνιο, (71’ Νέτο), Βινάγκρε, Τραορέ (79’ Ζότα), Χιμένες.

ΣΕΒΙΛΛΗ (Τζουλέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγο Κάρλος, Ρεγκιλόν, Μπανέγα, Φερνάντο, Χορδάν (85’ Βάσκεθ), Σούσο (89’ Ελ Χανταντί), Οκάμπος, Εν Νεσιρί (85’ Ντε Γιόνγκ).

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Βασιλεία 4-1

Στο άλλο παιχνίδι η Σαχτάρ Ντόνετσκ μετέτρεψε σε περίπατο τον αγώνα της με τη Βασιλεία στο Γκελζενκίρχεν, επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 της αντιπάλου της.

Με γκολ από τα... αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς για τους Ουκρανούς, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2' με κεφαλιά του Μοράις. Στο 22' ο Τάισον με σουτ διπλασίασε τα τέρματα τους, ενώ στο 75' έκαναν το 3-0 με εύστοχο πέναλτι του Πάτρικ.

Η ομάδα του Ντόνετσκ, παρά το γεγονός ότι είχε την πρόκριση στο... τσεπάκι της, έφτασε στην επίτευξη ενός ακόμη γκολ στο 88' με τον Ντόντο, με τους Ελβετούς να μειώνουν απλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Φαν Βολσβίνκελ..

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Λουίς Κάστρο): Πιάτοφ, Ντοντό, Κριβτσόβ, Μποντάρ, Ματβιγιένκο, Αντόνιο (85' Μαϊκόν), Στεπανένκο, Μάρλος (72’ Σόλομον), Πάτρικ (78’ Κοβαλένκο), Τάισον (85' Τετέ), Μοράες (85' Φερνάντο).

ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Μαρσέλ Κόλερ): Νίκολιτς, Βίντμερ, Αλντερέτε, Φαν ντερ Βερφ (73’ Ραμίρες), Πετρέτα, Τσάκα (60’ λ. τρ. Μάρτσαντ), Κάμπο, Φράι, Στόκερ (73΄Φαν Φονσβίνκελ), Πουλούλου, Αρτούρ (73’ Αντεμί).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share