Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Europa League: Στα ημιτελικά οι «Nερατζούρι» και «Κόκκινοι Διάβολοι» - Δείτε όλα τα γκολ (Video)

Πρόκριση για Ίντερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

11 Αυγούστου 2020 00:35
Europa League: Στα ημιτελικά οι «Nερατζούρι» και «Κόκκινοι Διάβολοι» - Δείτε όλα τα γκολ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Ίντερ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήραν την πρόκριση για για τα ημιτελικά του Europa League επικρατώντας με 2-1 και 1-0 των Μπάγερ Λεβερκούζεν και Κοπεγχάγη αντίστοιχα. Ενώ, χθες έγινε γνωστή η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champios League.

Ίντερ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-1

Η ποιότητα και η «βαριά» φανέλα της Ίντερ, «μίλησαν» στον πρώτο, μεγάλο προημιτελικό με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για το Final-8 του Europa League, που πραγματοποιήθηκε στην "Μerkur Spiel-Arena" του Ντίσελντορφ, με τους «νερατζούρι» να επικρατούν με 2-1 και να παίρνουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό της 16ης Αυγούστου στην Κολωνία.

Η πίεση της ιταλικής ομάδας απέδωσε «καρπούς» στο 15ο λεπτό, με τον Μπαρέλα να κινείται σωστά στο όριο της περιοχής και να ανοίγει το σκορ με ωραίο σουτ. Έξι λεπτά αργότερα, ο Λουκάκου απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται ένας απ' τους κορυφαίους φορ αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Ο Βέλγος έμεινε όρθιος παρά την πίεση του Ταπσόμπα και με ωραία κίνηση έκανε το 2-0, δίνοντας προβάδισμα... πρόκρισης στην Ίντερ.

Η Μπάγερ «απάντησε» σχετικά γρήγορα με κοντινό πλασέ του Κάι Χάβερτς, όμως στο υπόπλοιπο του αγώνα, η Ίντερ διαχειρίστηκε ιδανικά το προβάδισμά της, φτάνοντας ως την πρόκριση, παρά την πίεση των Γερμανών και τη μεγάλη ευκαιρία που έχασαν από κοντά οι Χάβερτς και Φόλαντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κοπεγχάγη 1-0

Στον νοκ-άουτ αγώνα της για το final-8 της διοργάνωσης η αγγλική ομάδα χρειάστηκε την παράταση για να επικρατήσει με 1-0 της σκληροτράχηλης Κοπεγχάγης του Κάρλος Ζέκα, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την τετράδα.

Στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού που έληξε χωρίς σκορ (0-0) η ομάδα του Σόλσκιερ είχε δύο δοκάρια στο ματς, ενώ σωστά της ακυρώθηκε το γκολ του Γκρίνγουντ για οφσάιντ.

Το γκολ που έκρινε το ματς στην παράταση το πέτυχε από την άσπρη βούλα ο Μπρούνο Φερνάντες, με την παράβαση να καταλογίζεται στην ανατροπή Μαρσιάλ από τον Μπιέλαντ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη (11/08, 22:00)

  • Σαχτάρ Ντόνετσκ - Βασιλεία (Γκελζενκίρχεν) COSMOTE SPORT 2 HD
  • Γουλβς - Σεβίλλη (Ντούισμπουργκ) COSMOTE SPORT 1 HD

Κυριακή (16/8, 22:00)

  • Ημιτελικός 1 (Κολωνία)

Δευτέρα (17/8 ,22:00)

  • Ημιτελικός 2 (Ντίσελντορφ)

Παρασκευή (21/8, 22:00)

  • Τελικός (Κολωνία)
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share