Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Ολυμπιακό: Θετικός στον κορωνοϊό μπασκετμπολίστας

Η ενημέρωση της ΚΑΕ

8 Αυγούστου 2020 15:47
Συναγερμός στον Ολυμπιακό: Θετικός στον κορωνοϊό μπασκετμπολίστας

Συναγερμός σήμανε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς μέσω των τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα ενόψει της έναρξης προετοιμασίας, ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε θετικός. Ο Έλληνας φόργουορντ είναι ασυμπτωματικός και αμέσως τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του. Ωστόσο, νωρίτερα ανακοινώθηκε πως θετικός βρέθηκε και ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρης Ιτούδης.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊο και βρέθηκε θετικός.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, αναρρώνει απομονωμένος στο σπίτι του και η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας.

Καλή ανάρρωση Κώστα!».

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στον Παναιτωλικό

Ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στον Παναιτωλικό. Ανησυχία στην ομάδα. Ποια είναι τα μέτρα που πήραν;

Μετά τη γνωστοποίηση του πρώτου δείγματος, η ομάδα υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ακόμα ένα θετικό κρούσμα, όπως επιβεβαίωσε και η ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.

Αμφότεροι ποδοσφαιριστές είναι ασυμπτωματικοί ενώ στην ομάδα έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Οριστικό: Στις 30 Αυγούστου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Οριστικά στις 30 Αυγούστου αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να προβαίνει σε αυτή την απόφαση, ενώ προ ημερών το ματς είχε αναβληθεί.

Η σχετική πρόταση πέρασε με 12 ψήφους υπέρ, ένα λευκό, ενώ τρεις εκπρόσωποι ζήτησαν ο τελικός να γίνει σε διαφορετική ημερομηνία.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share