Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστής

Σοκ

28 Ιουλίου 2020 15:53
Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστής
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αναβρασμός επικρατεί στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ποδοσφαιριστής ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον Μαριάνο, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός σε Covid-19 και άμεσα τέθηκε σε καραντίνα.

Την είδηση μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Onda Cero, σημειώνοντας ότι παίκτης της «βασίλισσας» έχει νοσήσει σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Επίσης, με ανάρτησή του στο Instagram ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα και νυν τεχνικός της Αλ Σαντ, Τσάβι Ερνάντεθ, ενημέρωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται ο Μαριάνο ήδη βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του και δεν ήταν «παρών» στη σημερινή (28/7) προπόνηση της ομάδας. Μολονότι ο 26χρονος επιθετικός δεν υπολογιζόταν από τον Ζινεντίν Ζιντάν το γεγονός ότι νόσησε σήμανε συναγερμό στις τάξεις των Μερένχες που μετά την κατάκτηση του ισπανικού τίτλου, κι έπειτα από μερικές ημέρες ξεκούρασης, άρχισαν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι στους «16» του Champions League στις 7 Αυγούστου.

ΝΒΑ: Θετικός στον κορωνοϊό και ο Ουέστμπρουκ

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν θα συμμετέχει στην αποστολή των Ρόκετς στο Ορλάντο. Οι φίλαθλοι του NBA βρίσκονται σε σοκ.

Ο Ουέστμπρουκ μπήκε σε καραντίνα, αλλά όπως ανέφερε ο ίδιος θα βοηθήσει την ομάδα του στην συνέχεια της φετινής σεζόν όταν αποθεραπευτεί πλήρως. Την ίδια ώρα γίνονται αλλαγές στις φανέλες των παικτών, όπως θα δείτε εδώ.

Ταυτόχρονα παρότρυνε άπαντες να σοβαρευτούν με τον κορωνοϊό και να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share