Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόμβα με Λοτζέσκι η ΑΕΚ

Τεράστια κίνηση

26 Ιουλίου 2020 08:51
Βόμβα με Λοτζέσκι η ΑΕΚ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοκληρώνεται το «μπαμ» της ΑΕΚ με την απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι!

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (25/7), ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αποδέχθηκε την πρόταση της Ένωσης και την επόμενη σεζόν θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονταν σε προχωρημένες επαφές με τον 35χρονο και τις τελευταίες ώρες οι συζητήσεις των δύο πλευρών κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο Λοτζέσκι αποτέλεσε τον εκλεκτό του Ηλία Παπαθεοδώρου για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της Ένωσης, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Αμερικανό, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού.

Από ‘κει και πέρα, το μόνο που μένει είναι η ανταλλαγή των συμβολαίων μεταξύ της ομάδας και του παίκτη, που θα γίνει την Κυριακή (26/7), αλλά και η ανακοίνωση από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Έτσι, ο 35χρονος γκαρντ/φόργουορντ επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από έναν χρόνο κι αφού πέρασε την περσινή σεζόν στην Τόφας Μπούρσα. Θυμίζουμε ότι από το 2013 μέχρι το 2019 αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Basketball Champions League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, Περιστέρι και Ηρακλή

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Basketball Champions League για τα προκριματικά και την πρώτη φάση της διοργάνωσης της FIBA. ΑΕΚ, Περιστέρι και Ηρακλής είναι οι εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ. Οι ομάδες της Αθήνας θα είναι στην φάση των ομίλων ενώ αυτή της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει την προσπάθειά της από τα προκριματικά.

Φυσικά υπάρχει η εκκρεμότητα του Final 8 για την σεζόν 2019-20 το οποίο θα διεξαχθεί τέλος Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου, αλλά με την σημερινή κλήρωση ξεκίνησε η σεζόν 2020-21.

Ηρακλής

Το πρώτο εμπόδιο του Ηρακλή στο δρόμο για τους ομίλους είναι ο Κεραυνός από την Κύπρο. Αν ο «γηραιός» το περάσει θα βρει μπροστά του τον νικητή από το ζευγάρι μεταξύ της Ντίπρο ή Χρόνιχεν. Αν αποκλειστεί ο Ηρακλής θα συνεχίσει στο Europe Cup.

ΑΕΚ

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου κληρώθηκε στο 4ο όμιλο στην πρώτη φάση της σεζόν θα αντιμετωπίσει τις Μπάμπεργκ, Χάποελ Χολόν, Καρσίγιακα, Μπιλμπάο, Σολέ, Φορτιτούντο Μπολόνια και όποια προκριθεί από την προκριματική φάση ανάμεσα σε Μπάλκαν, Τσμόκι, Νεπτούνας και Λόντον Λάιονς.

Περιστέρι

Η ομάδα του Περιστερίου κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο ο οποίος περιλαμβάνει ακόμη τις Τενερίφη, Στρασμπούργ, Σάσαρι, Ρίγα, Γαλατάσαραϊ, Ρίτας και όποια προκριθεί από την προκριματική φάση ανάμεσα σε Μονς, Άνβιλ, Μπάκεν Μπερς και Χάποελ Τελ Αβίβ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share