Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τέλος ο Σλούκας από την Φενέρ, τον ανακοινώνει ο Ολυμπιακός!

Μία ανάσα από τους ερυθρόλευκους

23 Ιουλίου 2020 22:04
Τέλος ο Σλούκας από την Φενέρ, τον ανακοινώνει ο Ολυμπιακός!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο δρόμος για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό άνοιξε διάπλατα με την επίσημη ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι αποχαιρέτησαν έπειτα από πέντε χρόνια τον διεθνή γκαρντ και πλέον είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση του Ολυμπιακού που θα τον καλωσορίζει πίσω.

Ο 30χρονος γκαρντ πήγε στην τουρκική ομάδα το 2015 για να συνεργαστεί με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και μετά την αποχώρησή του ήταν θέμα χρόνου να προχωρήσει το διαζύγιο με την Φενέρ. Πλέον, η μπάλα είναι στα χέρια του Ολυμπιακού, που απομένει να επισημοποιήσει τη συμφωνία με τον Σλούκα. Επίσης, ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι... για πάντα στο αγαπημένο του λιμάνι, ανανεώνοντας για ακόμη μια φορά με τον Ολυμπιακό

Euroleague: Βγήκε το πρόγραμμα - Ελληνικό ντέρμπι με το καλημέρα

Ντέρμπι «αιωνίων» από πολύ νωρίς: η Euroleague ανακοινώνει το πρόγραμμα της σεζόν 2020-2021 και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα διεξαχθεί τη 2η αγωνιστική (9/10)!

H EuroLeague ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει την προσπάθειά του το 2020/21 με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να κάνει ποδαρικό στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με αντίπαλο τη Χίμκι στη Μόσχα. Θυμίζουμε ότι η φετινή σεζόν διεκόπη οριστικά στις 13 Μαρτίου μετά την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ η επόμενη αγωνιστική περίοδος είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου.

Το πρώτο ντέρμπι αιωνίων για το 2020/21 θα πραγματοποιηθεί τη 2η αγωνιστική, στις 9 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι του β' γύρου στη regular season θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ στις 5 Φεβρουαρίου 2021 για την 24η αγωνιστική.

Ενώ, η regular season ολοκληρώνεται με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται τη Χίμκι και τους πράσινους να δοκιμάζονται εκτός έδρας από τη Ζάλγκιρις.

Από εκεί και πέρα, για ακόμη μία σεζόν θα δούμε επτά (7) διαβολοβδομάδες, με την τρίτη που υπάρχει στο πρόγραμμα να φέρνει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τους αιωνίους και την τέταρτη τη Βιλερμπάν, για να παίξει πρώτα με τον Ολυμπιακό κι εν συνεχεία με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ 1:

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο & Ολυμπιακός Μακάμπι

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός & Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ 2:

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός & Βιλερμπάν - Ολυμπιακός

Βαλένθια - Παναθηναϊκός & Μπασκόνια - Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ 3:

Ολυμπιακός - Βαλένθια & Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης & Παναθηναϊκός - Άλμπα

ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ 4:

Μακάμπι - Ολυμπιακός & Ολυμπιακός - Βιλερμπάν

Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν & Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ 5:

Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός & Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός & Παναθηναϊκός - Βαλένθια

ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ 6:

Μπασκόνια - Ολυμπιακός & Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα & Μπάγερν - Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ 7:

Βαλένθια - Ολυμπιακός & Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια & Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο

Πηγή: sport24.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share