Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε πρώην πρόεδρος ομάδας

Θλίψη...

23 Ιουλίου 2020 21:29
Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε πρώην πρόεδρος ομάδας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Ατρόμητου (2002-2005) Αναστάσιος Παπανικόλας, μόλις 54 ετών, με την “κυανόλευκη” ΠΑΕ να ενημερώνει για το γεγονός και να εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια με σχετική ανακοίνωση. Ενώ, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι ύποπτος για δολοφονία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Αναστάσιου Παπανικόλα.

Με ιδιαίτερη θλίψη οι άνθρωποι της ομάδας πληροφορήθηκαν σήμερα ότι ο Τάσος Παπανικόλας σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να ανέβει επίπεδο αφού υπήρξε ο τελευταίος πρόεδρος πριν την ανάληψη του συλλόγου από τον Γιώργο Σπανό. Ο Τάσος Παπανικόλας υπήρξε πρόεδρος του Ατρομήτου από το 2002-2005, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το σύλλογο και βοήθησε την ομάδα βάζοντας πλάτη και οδηγώντας την προς την πλήρη αναγέννηση της.

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, το ΔΣ της ομάδας και όλα τα στελέχη θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 11.00 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου στην Κηφισιά».

Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε ο Χρήστος Κουλούρης

Θλίψη σκόρπισε στον χώρο του υγρού στίβου η είδηση του θανάτου του Χρήστου Κουλούρη, σε ηλικία 83 ετών. Ο Χρήστος Κουλούρης φόρεσε για πολλά χρόνια του σκουφάκι του Ολυμπιακού και υπήρξε συμπαίκτης με μεγάλα ονόματα της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Γεννήθηκε το 1937 και ήταν στην ομάδα του Ολυμπιακού τις δεκαετίες ‘50 και ‘60 με προπονητές τον Χρήστο Σβολόπουλο και τον Μίλο Λούσιτς, στην περίοδο μάλιστα που ήταν στην ομάδα έφορος ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

Ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα και είχαν αποκτήσει μία κόρη, την Εύη. Ήταν συνταξιούχος ναυτικός πράκτορας. Ενώ, σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του είχε την περασμένη Παρασκευή στα Χανιά γνωστός μπασκετμπολίστας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share